ALINA GORGHIU despre o eventuala MOTIUNE de CENZURA initiata de PSD

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat, luni, referindu-se la posibilitatea depunerii unei MOTIUNI de CENZURA de catre social-democrati, ca liberalii nu vor sustine niciodata “un demers de doi lei al PSD”, despre care considera ca ar aduce instabilitate politica, potrivit Agerpres. 

“Niciodata PNL nu va sustine un demers de doi lei al PSD care va produce instabilitate pe scena politica. A depune o motiune de cenzura cu cateva luni inainte de alegeri e un semnal prost si pentru extern si pentru intern. In niciun caz nu o sa sprijinim acest demers de acaparare a intregii puteri in Romania de catre PSD. (…) Vor tot. PSD nu are alta doctrina decat: <Exista o functie libera? O luam noi>”, a afirmat ALINA GORGHIU, intr-o discutie pe Facebook cu cetatenii.

Liderul liberal a mai sustinut ca social-democratii s-ar fi gandit la varianta privind motiunea de cenzura inca inainte de momentul in care PSD a decis sustinerea Guvernului Ciolos: “Motiunea de cenzura a fost una dintre armele la care PSD s-a gandit inainte de a sustine Guvernul Ciolos. A fost un context in care partidele politice nu ar fi putut sa-si asume functia de prim-ministru si guvernarea (…), insa cred ca de atunci incoltise ideea in capul pesedistilor de vaza sa-si faca guvern. Am vazut ca motiunea de cenzura a fost anuntata cu data si cu tot alaiul de fostul prim-ministru, actualul inculpat Victor Ponta, in timp ce domnul Dragnea inca se mai alinta, nu stie cand se va depune motiunea, cum si asa mai departe.”

ALINA GORGHIU a mai spus ca, in opinia sa, pentru Romania ar fi un dezastru, care ar duce tara inapoi “cu zeci de ani”, ca PSD sa organizeze alegerile parlamentare.

Sursa foto: pnl