ALINA GORGHIU despre prezenta lui MARIAN MUNTEANU in partidul lui VIRGIL MAGUREANU

ALINA GORGHIU, co-presedinte PNL, sustine ca obiectivul candidaturii lui MARIAN MUNTEANU in 2000 pe listele partidului lui VIRGIL MAGUREANU era inlaturarea regimului Iliescu. “Atunci a fost o conjunctura din care trebuia sa rezulte inlaturarea lui Ion Iliescu”, a spus ALINA GORGHIU, miercuri, intr-un interviu la Adevarul Live.

Intrebata in legatura cu relatia dintre MARIAN MUNTEANU si VIRGIL MAGUREANU, ALINA GORGHIU  a mai spus ca “ne feream ca dracu de tamaie de un candidat care ar putea fi suspectat de fapte de coruptie. Singurul lucru care i se reproseaza lui Marian Munteanu este ca a avut un contact cu membrii fondatori ai unui partid, printre care si domnul Magureanu. Obiectivul acelei candidaturi era inlaturarea regimului Iliescu”.

CITESTE SI: MIRCEA IONESCU QUINTUS: PREDOIU SI SAFTOIU AU REFUZAT SA CANDIDEZE LA PRIMARIA CAPITALEI

ALINA GORGHIU a mai spus in interviu ca s-a intalnit cu MARIAN MUNTEANU in deplasarea din SUA din februarie: “Am avut mai multe discutii. Nu despre candidatura pentru ca atunci nu era cazul. Orice fel de scenariu sau speculatie, conform carora PNL a primit un plic de undeva, o depesa in care spunea sa-l punem pe MARIAN MUNTEANU, esta o aberatie”.

Sursa foto: adevarul