ALINA GORGHIU despre “RUPTURA” dintre PNL si DACIAN CIOLOS

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, duminica, la Hunedoara, in cadrul evenimentului de lansare a candidatilor la alegerile parlamentare, ca intre PNL si Dacian Ciolos nu exista niciun fel de ruptura, ci este un partaneriat onest, ea indemnandu-i pe cei prezenti sa ne gandeasca la viitorul Romaniei cu un premier liberal, cu o echipa liberala, informeaza News.ro.
 
“Nu exista niciun fel de ruptura intre PNL si Ciolos, cum spun televiziunile de casa ale PSD. Suntem intr-un parteneriat bun, un parteneriat onest, suntem intr-o legatura care inseamna ca PNL a inteles ca avem nevoie de schimbare in politica romaneasca”, a spus Alina Gorghiu, in discursul de la lansarea candidatilor liberali din Hunedoara.
 
“Haideti sa le spunem oamenilor ca am gresit, ca au fost momente cand stim ca i-am dezamagit, dar ca suntem singurul partid cu buna credinta in tara asta, singurul partid care poate aduce bunastarea oamenilor, care face diferenta intre o Romanie civilizata si o Romanie inapoi”, a mai declarat Alina Gorghiu.  Ea a continuat: “Haideti sa ne gandim la viitorul Romaniei cu un premier liberal, care a produs crestere economica de cinci la suta, iar premisele lui 2017 sunt bune, cu o echipa liberala. Haideti sa ne gandim ca Dragnea sa ramana la sediul din Kiseleff si nu mai mult”.
 
Sursa foto: pnl