ALINA GORGHIU despre SCANDALUL in care este implicat MINISTRUL CULTURII

Cazul lui VLAD ALEXANDRESCU este o dovada a lipsei de coagulare a Guvernului Ciolos, a declara  copresedintele PNL, ALINA GORGHIU, care spune, totodata, ca ministrul Culturii s-a compromis.

“Eu cred ca este inca o dovada a lipsei de coagulare a acestui Cabinet. Eu nu sunt adepta depeselor trimise ocult catre un ONG, care sa vedeti surpriza, acea depesa ajunge la presa, e publicata de toata presa, nu-mi mai dau demisia pe care mi-am dat-o pe Facebook, parca as vrea sa raman, dupa care iese premierul in prima zi sau a doua zi de Paste si-mi spune ca voi fi revocat. Este o lipsa de coerenta la nivel guvernamental”, a declarat marti, intr-o interventie la postul de radio RFI, ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: DEMISIE AMANATA! MINISTRUL CULTURII A AJUNS LA O INTELEGERE CU PREMIERUL CIOLOS

“Daca acele fapte pe care ministrul de invoca a fi savarsite de catre colegi din Cabinet sau alte structuri sunt adevarate, atunci chiar ma astept la o discutie foarte serioasa intre primul-ministru si acest ministru, indiferent ca-l revoca sau nu”, afirma copresedintele PNL.

ALINA GORGHIU e de parere ca “acest ministru s-a compromis nu prin ce a facut in mod special la minister, ci prin comportamentul din ultimele zile”.

Sursa foto: pnl