ALINA GORGHIU, despre STENOGRAMELE de la Bistrita: FUZIUNEA este un PROCES SOLID care nu este afectat de EPISOADE TRECATOARE

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU afirma in legatura cu inregistrarile sedintei de la Bistrita care au aparut in presa, intr-un mesaj postat luni pe Facebook, ca FUZIUNEA celor doua partide este un PROCES SOLID si nu are de suferit dupa acest episod “trecator”.

“Oricat ar incerca adversarii nostri politici sa profite de o situatie nefericita fuziunea este un proces solid care nu este afectat de episoade trecatoare. Relatia mea politica si personala cu dl Vasile Blaga este un model de corectitudine si onestitate. Sper ca acesta sa fie un reper si pentru unii lideri ai PNL, care mai sunt luati, uneori, de valul unui patriotism al partidului de origine”, a scris ALINA GORGHIU pe pagina sa de Facebook.

Totodata, liderul PNL critica atitudinea PSD-ului si a premierului VICTOR PONTA cu privire la aceste discutii din interiorul PNL, catalogand bucuria acestora ca fiind “prosteasca”.

Citeste si: ALINA GORGHIU isi cere SCUZE PUBLICE dupa SCANDALUL cu ATANASIU: Orice derapaj va fi SANCTIONAT

“Pe de alta parte, nu pot sa nu remarc bucuria prosteasca pe care si-a manifestat-o Victor Ponta, in spatiul public, ca urmare a publicarii unor discutii de partid, din interiorul PNL, fapt care ne arata, inca o data, ce preocupari marunte are acest Prim-ministru. Din pacate, pentru domnia sa, dl Catalin Predoiu este singura noastra varianta pentru functia de premier al Romaniei. De ce ii este frica nu va scapa, va fi inlocuit de un premier competent si matur”, adauga copresedintele PNL.

Citeste si: SCANDAL in PNL! ATANASIU: Imi cer SCUZE / BLAGA: Am fost DERANJAT. S-a sanctionat singur. UPDATE

“In calitate de copresedinte al PNL este datoria mea sa imi asum si evenimentele mai putin favorabile care au loc in cadrul unui proces atat de complex precum cea mai importanta fuziune a partidelor de dreapta, de dupa 1989. In consecinta, scuzele mele publice pentru cei care s-au simtit jigniti de ceea ce au vazut in unele stenograme cu discutii locale sper sa ii faca sa inteleaga, pe viitor, pe toti colegii ca incepand de anul trecut suntem impreuna, si la bine si la greu, nu doar pentru o etapa, ci pana la capat”, conchide ALINA GORGHIU.

Sursa foto: epochtimes-romania.com