ALINA GORGHIU: Domnule Dragnea studiati cu mai multa atentie legislatia Romaniei inainte de a va umple de ridicol in mod public!

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, ROMANIA, ATRAGE ATENTIA, TONE, ALIMENTE, RISIPA ENORMA, PROPUNERE LEGISLATIVA, FLORIN ALEXE, MANCARE, ONG, ORFELINATE, CAMINE DE BATRANI

ALINA GORGHIU, purtatorul de cuvant al PNL, precizeaza ca este perfect legal ca un membru al unei organizatii apartinand minoritatilor nationale sa faca parte in acelasi timp si dintr-un partid politic si ii sugereaza vicepremierului LIVIU DRAGNEA, care i-a reprosat aceasta situatie liberalului KLAUS IOHANNIS sa studieze mai bine legislatia.

GORGHIU precizeaza ca, potrivit articolului 8 din Legea nr.14/2003, membrii organizatiilor cetatenilor apartinand minoritatilor nationale care inscriu candidati in alegeri pot face parte si dintr-un partid politic, avand dreptul de a candida in conditiile legii.
“Domnule DRAGNEA, studiati cu mai multa atentie legislatia Romaniei inainte de a va umple de ridicol in mod public!”, declara purtatorul de cuvant al liberalilor.

CITESTE SI: IOHANNIS: Daca Guvernul va adopta ordonanta privind migratia politica a primarilor s-ar comite o mare eroare 

Potrivit ALINEI GORGHIU, LIVIU DRAGNEA a facut o gafa cand s-a referit la “bigamia politica” a lui KLAUS IOHANNIS.
“Este realmente penibil si jignitor la adresa electoratului ca tocmai Liviu Dragnea sa vorbeasca de calitatea lui KLAUS IOHANNIS de membru PNL, fix dansul care este un fost membru PD, experienta care l-a ajutat foarte mult sa ajunga in functia de secretar general al PSD.

CITESTE SI: Senatul a adoptat legea privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale – UPDATE 

Domnule DRAGNEA, daca nu faceati aceasta gafa, v-as fi spus in particular, dar asa ma simt obligata sa va informez public – si sper sa paliti de rusine – ca este perfect legal sa fii membru intr-o organizatie apartinand minoritatilor nationale si in acelasi timp si intr-un partid politic. Probabil ca fara autostrada care sa lege Bucurestiul de fieful domnului DRAGNEA, Alexandria, informatia circula mai incet. Se poate explica astfel de ce dansul nu a aflat, acolo in Teleorman, ce prevede legea partidelor politice in Romania”, afirma GORGHIU.
Presedintele executiv al PSD, vicepremierul LIVIU DRAGNEA, a declarat luni, la Baia Mare, ca liderul PNL, KLAUS IOHANNIS, da dovada de “ipocrizie” in privinta actului normativ care ar permite alesilor locali sa poata opta in doua saptamani pentru partidul in care vor sa activeze, in conditiile in care si el a fost ales la Primaria Sibiu pe lista Forumului Democrat German si apoi a migrat la liberali.

Sursa foto: realitatea.net