ALINA GORGHIU: DRAGNEA si OPREA sa aleaga intre BINELE PUBLIC si EGOISMUL POLITIC

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat, luni, un nou indemn pentru presedintele UNPR, GABRIEL OPREA si cel interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA.

ALINA GORGHIU susține ca mai este suficient timp pentru ca OPREA si DRAGNEA, dar si alți lideri politici „sa aleaga intre BINELE PUBLIC si EGOISMUL POLITIC”, facand referire la MOTIUNEA de CENZURA a PNL care va fi votata marti.

CITESTE SI: DANIEL CONSTANTIN (ALDE): VOM FI PREZENTI LA DEZBATEREA MOTIUNII DE CENZURA DAR NU VOM VOTA

„Am avut o discutie cat se poate de fireasca inainte de MOTIUNEA de CENZURA. Am discutat despre organizarea si mobilizarea colegilor pentru miting. In ciuda vremii ne asteptam sa fie multa lume, mai bine de 10000 de persoane, in jur de 15000. Eu si colegii mei vom fi acolo dupa care vom veni in Parlament sa sustinem MOTIUNEA de CENZURA si sper un vot favorabil.

Pana maine mai este suficient timp ca domnul GABI OPREA, domnul LIVIU DRAGNEA si alti lideri sa aleaga intre BINELE PUBLIC si EGOISMUL POLITIIC. Vom vedea pana maine care va fi optiunea politica pe care o vor avea”, a declarat ALINA GORGHIU jurnalistilor prezenti la Palatul Parlamentului.

Sursa foto; realitatea