ALINA GORGHIU, dupa DEMISIA LUI PONTA: PNL SOLICITA ALEGERI ANTICIPATE

Co-presedintele PNL, ALINA GORGHIU, a tinut o declarative de presa dupa DEMISIA LUI VICTOR PONTA pe care a inceput-o cu CONDOLEANTE FAMILIILOR VICTIMELOR DIN CLUBUL COLECTIV, a declarat ca PNL va SOLICITA ALEGERI ANTICIPATE si a laudat miscarile de protest din seara trecuta.

„Vreau sa incep prin a exprima in numele PNL toata compasiunea noastra pentru cei care au suferit in INCIDENTUL DE LA CLUBUL COLECTIV. Le dorim tot binele din lume celor care sunt in spital si vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost la fata locului si au dat o mana de ajutor.

In alta ordine de idei, PNL a inteles foarte clar un lucru: manifestarea de aseara este una impotriva NEGLIJENTEI, AROGANTEI, A CORUPTIEI DIN ADMINISTRATIE. Este un avertisment puternic pe care cetatenii romani il dau CLASEI POLITICE IN ANSAMBLUL SAU.

CITESTE SI: VICTOR PONTA A DEMISIONAT: SPER CA DEMISIA MEA SA SATISFACA ASTEPTARILE PROTESTATARILOR. UPDATE

 Nu cred ca e o surpriza pentru nimeni ca PNL SOLICITA ALEGERI ANTICIPATE, solicitare pe care o facem din ianuarie 2015. Asta este cea mai buna solutie pentru societatea civila. Sper ca in ceasul al 12lea sa avem LIDERI POLITICI RESPONSABILI si sa nu ignoram sau sa ne facem ca nu intelegem solicitarile celor care au protestat. Nu avem voie niciunul dintre noi sa ramanem indiferenti la opinia publica. ALEGERILE ANTICIPATE ar produce un GUVERN ALES PRIN VOT POPULAR.

Vreau sa imi cer public o scuza pentru declaratia complet neinspirata a lui Calimente, in numele PNL (n.r. deputatul liberal sustinuse ca daca poporul nu va vota cu PNL, poate sa ii voteze pe bulgari)”, a spus Alina Gorghiu.

Sursa foto: Realitatea