Alina Gorghiu, dupa retinerea lui Cancescu: ACL Brasov va avea un rezultat foarte bun in aceasta campanie electorala

ALINA GORGHIU

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, ca reactie la retinerea presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, pentru 24 de ore, ca filiala PNL Brasov este foarte bine organizata, drept urmare ACL Brasov va obtine un rezultat foarte bun in aceasta campanie electorala. Reactia Alinei Gorghiu a venit la intrebarea privind importanta lui Aristotel Cancescu in campanie.

“Mizam pe organizatii, nu pe persoane. Intr-un partid sunt zeci de mii de membri, fiecare membru este la fel de important ca celalalt. Filiala Brasov este foarte bine organizata si am convingerea ca independent de neplacerea prin care domnul Cancescu trece acum, PNL Brasov si ACL Brasov va avea un rezultat foarte bun in aceasta campanie electorala”, a spus Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a mai precizat ca pozitia ACL fata de retinerea lui Cancescu este aceea ca justitia trebuie sa-si faca treaba, iar DNA-ul sa-si rezolve ancheta.

“Pozitia noastra publica este aceeasi, indiferent ca e vorba de un coleg din ACL sau un reprezentant al altor partide. Nu avem de gand sa impiedicam exercitarea actului de justitie. DNA-ul sa-si rezolve ancheta. Orice persoana supusa unei cercetari judiciare beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Sunt convinsa ca in cel mai scurt timp se vor lamuri aspectele legate de dosarul domnului Cancescu”, a mai spus liberala.

Citeste si: ARISTOTEL CANCESCU, ACUZAT DE FAPTE DE CORUPTIE, RETINUT PENTRU 24 DE ORE

Amintim ca presedintele Consiliului Judetean (CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, suspectat de fapte de coruptie, a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA, dupa ce, in cursul diminetii, au avut loc pechezitii la locuinta acestuia si la sediul CJ.

Aristotel Cancescu a iesit in jurul orei 19.15 din sediul DNA Brasov, incatusat si fara sa faca declaratii presei, dupa ce a fost audiat peste sase ore de catre procurorii anticoruptie.

Citeste si: FIRMA deputatului PC ION DINITA este vizata de ancheta DNA de la CJ BRASOV

Aristotel Cancescu si Mihai Pascu au fost adusi, luni dupa-amiaza, la audieri la DNA Brasov, in urma perchezitiilor facute la locuintele lor, precum si la Consiliul Judetean Brasov, la Directia Judeteana de Urbanism si la sediul fimei Gotic apartinand deputatului PC Ion Dinita, lider al filialei judetene a partidului.

La sediul DNA Brasov au fost adusi pentru audieri si administratorul public al judetului Brasov, Radu Ispas, adjunctul sefului Directiei de Cooperare si Integrare Europeana din CJ, Nicoleta Pelea, si Viorel Costea, directorul regional al Directiei Drumuri si Poduri Brasov.