ALINA GORGHIU: GHEORGHE PIPEREA este unul dintre cei cu care am discutat pentru PNL Bucuresti

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a confirmat faptul ca, impreuna cu Vasile Blaga, a discutat cu avocatul GHEORGHE PIPEREA pentru ca acesta sa ocupe o functia la PNL Bucuresti, insa a afirmat ca nu este “batut in cuie” si ca nu isi doreste sa dea “rateuri”, informeaza joi postul de televiziune Digi 24.

ALINA GORGHIU a admis faptul ca se cauta pentru aceasta functie persoane mai degraba din afara partidului – “oameni de afaceri, de cultura”.  “Domnul avocat GHEORGHE PIPEREA e unul dintre cei cu care eu si Vasile Blaga am discutat, in vederea ocuparii uneia dintre aceste functii la nivel de Bucuresti”, a declarat ALINA GORGHIU joi, adaugand ca nu e nimic batut in cuie” si ca discutiile vor continua.

CITESTE SI:  THEODOR PALEOLOGU SI CRISTIAN BODEA, EXCLUSI DIN PNL

“Nu vreau sa dam rateuri, sa facem alegeri gresite”, a spus liderul PNL. “Cautam oameni de afaceri, de cultura, care se pliaza pe ce reprezinta ca valori PNL. Vrem sa deschidem partidul si sa-i atragem pe acei oameni care pana acum au stat pe marginea politicii, desi reprezinta foarte bine valorile liberalismului in spatiul public”, a conchis ALINA GORGHIU.

Sursa foto: pnl