ALINA GORGHIU: HAOSUL CARDURILOR de sanatate ne infatiseaza un GUVERN URECHIST

ALINA GORGHIU, POSTARE, FACEBOOK, REZULTATE, INITIATIVA PNL, DIALOG, PARTIDE, TEME, INTERES MAJOR, PSD, SEMNAL, ACCEPTARE, COD FISCAL

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU afirma ca Guvernul nu este capabil sa-si implementeze propriile programe, cu referire la situatia CARDURILOR DE SANATATE.

“Haosul cardurilor de sanatate ne infatiseaza un Guvern urechist, care nu este capabil sa-si implementeze nici macar propriile programe, si un premier guraliv, care nu se pricepe decat la a trancani, de dimineata pana seara, despre Opozitie”, a scris luni ALINA GORGHIU pe Facebook.

Ea subliniaza ca un numar insemnat de romani nu si-au primit cardurile de sanatate, serverele se blocheaza si cardurile nu pot fi validate.

Citeste si: VASILE CIURCHEA: Sistemul CARDURILOR DE SANATATE nu a fost BLOCAT, a fost doar o INTARZIERE

“Decontarea este incerta, iar informarea populatiei a lipsit cu desavarsire, motiv pentru care romanii tind sa foloseasca la bancomate aceste carduri care sunt, conform CNAS, ‘unicul instrument de decontare si validare a serviciilor medicale”. Toate acestea pot conduce, potrivit Societatii Nationale de Medicina a Familiei, la externarea masiva a pacientilor, cu diverse afectiuni si la neprimirea in spitale a celor care nu poseda carduri de sanatate. De asemenea, spun specialistii si medicii de familie, exista riscul crearii unui adevarat haos, atat in cabinetele medicale, spitale, cat si in farmacii”, atrage atentia liderul PNL.

Citeste si: NICOLAE BANICIOIU: TOTI FURNIZORII de servicii medicale trebuie sa acorde pacientilor ASISTENTA si MEDICAMENTE

ALINA GORGHIU arata ca intr-un astfel de context premierul VICTOR PONTA il felicita pe ministrul Sanatatii, NICOLAE BANICIOIU.

“Impostura, incompetenta si iresponsabilitate — acestea sunt caracteristicile reale ale Guvernului PSD, in frunte cu prim-ministrul Romaniei, dupa trei ani de activitate”, conchide liderul PNL.