ALINA GORGHIU i-a transmis un AVERTISMENT in trei puncte premierului VICTOR PONTA

ALINA GORGHIU, presedintele PNL, i-a transmis premierului VICTOR PONTA, prin intermediul unei postari pe pagina sa personala a unei retele de socializare, un AVERTISMENT in trei puncte.

ALINA GORGHIU il acuza pe premierul PONTA ca a intarziat deliberat alcatuirea BUGETULUI si face aluzii la vacanta acestuia in Dubai.

“Primul ministru a intarziat deliberat conceperea bugetului mai bine de doua luni. In campania electorala, VICTOR PONTA  a declarat, in mai multe randuri, ca lasa in sarcina viitorului premier aceasta responsabilitate. Acum, acelasi VICTOR PONTA, inca sef al Guvernului, pretinde ca Romania nu are buget la finalul lunii decembrie din cauza opozitiei. Mai rar o asemenea deformare a realitatii!”, a scris ALINA GORGHIU pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: ROVANA PLUMB solicita PNL sa isi retraga contestatia pe legea BUGETULUI facuta la CCR

O serie de ministri PSD, printre care ROVANA PLUMB, DARIUS VALCOV si EUGEN TEODOROVICI,  au redactat scrisori deschise catre cei doi copresedinti ai PNL, ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA, pentru a trage un semnal de alarma cu privire la efectele negative ale deciziei liberalilor de a ataca la Curtea Constitutionala (CCR) legea bugetului pe 2015.

“Pentru PSD o lege atat de importanta poate sa fie si contrara dispozitiilor din legea fundamentala, tot opozitia este iresponsabila daca depune contestatii la Curtea Constitutionala. Aceste lucruri se petrec in conditiile in care institutiile de stat, firmele si nu numai, au asteptat nu doar terminarea campaniei electorale, ci si intoarcerea Premierului din concediul din Dubai ca sa-i revina acestuia cheful de buget”, a mai adaugat GORGHIU.

“Trei lucruri as vrea sa ii transmit domnului Victor Ponta:

CITESTE SI: Sesizarea PNL privind bugetul pe 2015, discutata de CCR in 29 decembrie 

1. Opozitia chiar stie ca exista o institutie importanta a statului roman, care se numeste Curtea Constitutionala. Controlul de constitutionalitate a legilor e necesar, avem multe exemple nefericite cu dumneavoastra – ultimul este ordonanta traseistilor!

2. Romanii nu sunt naivi, credeam ca ati aflat asta pe 16 noiembrie.

3. Ati realizat in cateva saptamani un buget care va face viata romanilor scumpa, dar nu vreau sa o compar cu traiul din Dubai sau alte locuri”, a conchis liderul liberalilor.

Sursa foto: realitatea.net