ALINA GORGHIU ii avertizeaza pe liberali: Cine nu se va ADAPTA va fi RESPINS

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat, sambata, la Pitesti, referindu-se la noul PNL, ca “cine nu se va adapta si cine nu va putea sa inteleaga aceasta noua realitate va fi respins”.

‘Votul din noiembrie a fost un vot de incredere si de validare partiala pentru noua formatiune. A fost un indemn la schimbare in clasa politica romaneasca. Stiu ca nu vom mai face din nou greseala de a ne raporta dual la PNL. Inceputul de an a insemnat un nou mare partid. Cine nu se va adapta si cine nu va putea sa inteleaga aceasta noua realitate va fi respins”, a spus ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: GORGHIU, mesaj pentru PONTA: Ghinion! Noi nu consideram copii din Romania categorie defavorizata 

Peste 1.000 de liberali sunt prezenti, sambata, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti, la Consiliul National al PNL, eveniment in cadrul caruia va fi aprobata forma finala a programului de guvernare al liberalilor.

Programul zilei mai include o serie de manifestari dedicate celebrarii a 140 de ani de la infiintarea PNL, care se vor desfasura cu incepere de la ora 15,00 la Vila Florica din orasul Stefanesti, fosta resedinta a familiei Bratianu.

CITESTE SI: TEODOR ATANASIU, HUIDUIT LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL de la Pitesti 

Sursa foto: pnl.ro