ALINA GORGHIU il compara pe VICTOR PONTA cu ALEXIS TSIPRAS

Co-presedintele PNL ALINA GORGHIU il compara pe primul ministru VICTOR PONTA cu ALEXIS TSIPRAS, premierul elen demisionar, atragand atentia ca urmeaza aceeasi cale populista a ‘cheltuielilor nesabuite’ care a dus Grecia la un pas de faliment.

ALINA GORGHIU il acuza pe VICTOR PONTA ca planteaza „BOMBE cu CEAS” care vor exploda dupa ce el nu va mai fi premier. Aceste „BOMBE CU CEAS” ar fi maririle salariale promise bugetarilor, combinate cu reducerile de taxe.

CITESTE SI:  GORGHIU, DESPRE DISCUTIILE DINTRE PUTERE SI OPOZITIE PE TEMA CODULUI FISCAL: E UN SEMNAL POZITIV

“Demisia guvernului TSIPRAS de la Atena reprezinta o noua problema pentru o tara aflata de multa vreme intr-o situatie foarte dificila. Inclusiv din acest motiv prudenta si responsabilitatea raman in continuare esentiale pentru Romania.

Cel mai important lucru este sa nu ne facem rau cu mana noastra, intrand – prin cheltuieli nesabuite – in deficite bugetare de genul celor care au dus Grecia aproape de FALIMENT.

CITESTE SI:  SULFINA BARBU: GUVERNUL INTENTIONEAZA SA INTRODUCA PE ASCUNS NOI TAXE PERICULOASE PENTRU ECONOMIA NATIONALA

Nu pot accepta cinismul lui VICTOR PONTA de a planta BOMBE cu CEAS, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier. Lectia greceasca e aceea ca populismul poate prabusi o tara, iar premierul VICTOR PONTA actioneaza exact dupa aceasta reteta a iluziilor vandute oamenilor”, a scris ALINA GORGHIU pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: pnl