ALINA GORGHIU il invata fotbal pe VICTOR PONTA: Cand iei CARTONAS ROSU PLECI, NU TE LEGI DE BARE

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU i-a dat replica lui VICTOR PONTA, dupa ce premierul afirmase ca se asteapta ca presedinta PNL sa ii ceara DEMISIA pentru ca a fost ignorat de LIONEL MESSI, la momentul decernarii trofeului Supercupei Europei. Copresedintele PNL a afirmat ca LIVIU DRAGNEA este un presedinte de partid care colaboreaza mult mai bine decat a fost Ponta si, in termeni fotbalistici, i-a recomandat prim-ministrului Romaniei sa “PARASEASCA TERENUL”, pentru ca atunci cand “IEI CARTONAS ROSU NU TE LEGI DE BARE”, arata site-ul stiripesurse.

Premierul Romaniei VICTOR PONTA abia se intorsese luni din vacanta cand marti a plecat din nou din tara, de data aceasta la invitatia omologului sau gruzin Irakli Garibashvili. Dupa terminarea meciului, in care FC BARCELONA a invins FC SEVILLA cu scorul de 5-4, la decernarea trofeului ziaristii de la stiripesurse au suprins momentul in care superstarul argentinian LIONEL MESSI l-a ignorat pe prim-ministrul roman. Replica acestuia nu a intarziat sa apara: 

“Recunosc! Messi M-A IGNORAT! O sa imi ceara DEMISIA doamna Gorghiu!”, a scris prim-ministrul pe contul sau de facebook.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, INVITATUL PREMIERULUI DIN GEORGIA, LA SUPERCUPA EUROPEI

Reactia Alinei Gorghiu a fost cel putin la fel de amuzanta, cerandu-i lui Ponta sa “PARASEASCA TERENUL” pentru ca atunci “CAND IEI CARTONAS ROSU” “NU TE LEGI DE BARE”: 

”Dupa demisia domnului Victor Ponta din functia de presedinte al PSD, DIALOGUL POLITIC intre partide a fost relansat. Vom continua acest dialog cu liderii partidelor.
Daca domnul LIVIU DRAGNEA va dori, nu am nimic impotriva sa participe si Victor Ponta la intalnirile premergatoare, de pregatire a consultarilor politice, intre staffurile tehnice si de specialitate ale partidelor, alaturi de ministrul TEODOROVICI.

Sunt convinsa, insa, ca Lionel Messi este un INTERLOCUTOR MAI ADECVAT pentru Victor Ponta decat reprezentantii opozitiei, avand in vedere preocuparile din ultima perioada ale inca Prim-ministrului Romaniei.

Cu aceasta ocazie, ar putea afla ca dupa ce IEI UN CARTONAS ROSU de la opinia publica si propriul partid, PARASESTI TERENUL, NU TE LEGI DE BARE”, a venit replica Alinei Gorghiu, potrivit aceleiasi surse.

Sursa foto: