ALINA GORGHIU il sprijina, pe FACEBOOK, pe CATALIN PREDOIU: Bem cafeaua des impreuna

La cateva ore distanta dupa aparitia in mass media a unor informatii conform carora, ALINA GORGHIU este unul dintre liberalii pregatiti sa-i ia locul colegului CATALIN PREDOIU in fruntea urmatorului EXECUTIV.

Astfel, copresedintele PNL ALINA GORGHIU raspunde, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, zvonurilor care o dau drept viitorul premier al Guvernului PNL. ALINA GORGHIU dezminte informatiile si sustine ca unicul candidat pentru functia de prim-ministru al liberalilor este prim-vicepresedintele formatiunii, CATALIN PREDOIU.

CITESTE SI: PNL pregateste lista cu inlocuitorii lui CATALIN PREDOIU 

„Am vazut ca numele meu este iarasi pus la grea incercare.Le transmit calduros celor care vor sa ma promoveze, din cand in cand, in inalte functii de stat, ca PNL are un singur candidat si inalt si bine pregatit, in persoana lui CATALIN PREDOIU. Nu e, deci, nevoie nici de propuneri, nici de dezmintiri. Si eu, si CATALIN PREDOIU suntem oameni mari, vaccinati si ne bem cafeaua des impreuna. Altfel, dezbaterile despre resursele umane ale partidului sunt bune mereu, dar si mai bune daca au ca scop innoirea partidului si nu rotatia de cadre” , a scris ALINA GORGHIU pe pagina sa personala de Facebook.

CITESTE SI: IONUT STROE: LIBERALII vor veni la PROGRAMUL PARLAMENTULUI, nu la programul lui VICTOR PONTA 

Sursa foto:  evz.ro