ALINA GORGHIU il sustine cu tarie pe PAVEL BADEA in lupta pentru PRIMARIA CRAIOVA

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat joi, la Craiova, unde a participat la lansarea programului lui PAVEL BADEA cu care candideaza la PRIMARIA CRAIOVA, ca acesta este un proiect foarte important pentru craioveni si un proiect de suflet pentru Badea, informeaza Agerpres.

„Cel putin la nivel de draft, la nivel de concept initial, este un proiect foarte important pentru craioveni. Este un proiect care arata faptul ca PAVEL BADEA nu vede PRIMARIA CRAIOVEI ca un trofeu, ci vede castigarea Primariei ca pe un proiect de suflet”, a spus ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: FOSTUL FOTBALIST PAVEL BADEA, CANDIDATUL PNL PENTRU PRIMARIA CRAIOVA

GORGHIU a mai afirmat ca partidele politice trebuie sa intre in alta paradigma, in sensul ca trebuie sa aiba nu doar candidat, dar si proiect. „Ma gandeam cum arata Craiova de la Revolutie – a vorbit de Craiova ca de un loc unde industria era in floare in anii trecuti , unde oamenii veneau sa munceasca, unde aveau locuri de munca, unde veneau sa se educe, unde aveau ce sa caute in spitalele din Craiova. Din pacate, dupa 26 ani , vorbim de un oras care inseamna plecarea multor tineri din urbe, inseamna locuri de munca prost platite, inseamna o infrastructura invechita, ca atare cred ca proiecte de felul celui anuntat de Guvernul Ciolos- ca face un spital regional aici este un proiect cat se poate de oportun si de bun pentru dezvoltarea zonei, pentru dezvoltarea regiunii”, a conchis ALINA GORGHIU.

Sursa foto: pnl