ALINA GORGHIU il sustine pe RAZVAN SAVA si il invita pe VASILE DINCU la decenta

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a scris, sambata, pe pagina sa personala de Facebook un mesaj care ii este adresat vicepremierului VASILE DINCU. ALINA GORGHIU ii solicita vicepremierului VASILE DINCU sa-si indeplineasca atributiile de serviciu.Totodata, ALINA GORGHIU precizeaza ca il sustine pe primarul interimar al Capitalei RAZVAN SAVA in demersurile sale in ceea ce priveste ARENA NATIONALA.

”Sunt alaturi de primarul interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, in respectarea legii. Pentru unii, legea este facultativa. Imi pare bine ca RAZVAN SAVA are curajul de a ramane de partea legii, cand populismul ii cere sa o incalce. Daca domnul Dincu vrea sa se afirme politic, este problema domniei sale, dar eu nu accept manipulari de tip pesedist.

CITESTE SI: PRIMARUL GENERAL RAZVAN SAVA ARE DOUA INTREBARI PENTRU VICEPREMIERUL VASILE DINCU

Il invit, la randul meu, pe vicepremier sa faca demersurile necesare sa ofere PRIMARIEI CAPITALEI cadrul legal pentru redeschiderea ARENEI NATIONALE. Fara arogante inutile. Cat despre ironiile legate de statuia legalitatii, poate ar fi cazul la o mai mare decenta dupa evenimentele tragice de anul trecut, cand au murit romani din cauza incalcarii normelor legale. Domnul VASILE DINCU poate a uitat ca a ajuns vicepremier pentru ca oamenii au cerut respectarea legii. Ca atare, ii solicit vicepremierului tehnocrat sa-şi indeplineasca atributiile de serviciu”, a scris ALINA GORGHIU, sambata, pe pagina personala de Facebook

Sursa foto: pnl