ALINA GORGHIU: Intentia lui VICTOR PONTA de a cere bani romanilor din diaspora vine din RESENTIMENTELE sale fata acestia

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, ROMANIA, ATRAGE ATENTIA, TONE, ALIMENTE, RISIPA ENORMA, PROPUNERE LEGISLATIVA, FLORIN ALEXE, MANCARE, ONG, ORFELINATE, CAMINE DE BATRANI

Co-presedintele PNL, ALINA GORGHIU, arata intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook ca intentia lui VICTOR PONTA de a cere bani de la romanii din diaspora vine din resentimentele acestuia fata de cei care l-au sanctionat la urne.

“Intentia de a cere bani de la trei milioane de romani din diaspora carora statul nu le ofera nimic, nici macar posibilitatea de a-si exercita dreptul la vot, nu poate veni decat din resentimentele premierului fata de cei care toamna trecuta l-au sanctionat la urne. In loc sa caute solutii pentru a-i aduce acasa, Guvernul Ponta vrea sa le ia o parte din banii pe care acesti romani ii castiga in afara tarii”, scrie ALINA GORGHIU.

Citeste si: ROMANII DIN STRAINATATE ii raspund premierului: VICTOR PONTA nu a invatat NIMIC din votul din 16 noiembrie

Potrivit co-presedintelui PNL, o alta explicatie pentru aceasta “idee revoltatoare” are legatura cu performantele economice ale Guvernului. “Victor Ponta trebuie sa acopere gaurile bugetare dupa ce a luat masuri populiste in anul electoral 2014. Mai mult, institutiile statului nu au fost capabile sa colecteze veniturile prognozate din TVA. ANAF a strans la buget cu patru miliarde mai putin decat si-a asumat Guvernul. Romanii continua, astfel, sa plateasca pentru incapacitatea PSD de a guverna eficient”, mai spune ALINA GORGHIU.

Citeste si: Victor Ponta vrea sa impoziteze romanii din Diaspora “macar cu 10 euro pe luna”