ALINA GORGHIU: INTUITIA FEMININA imi spune ca Legea de REDUCERE a CAS va fi PROMULGATA

Purtatorul de cuvant al PNL, ALINA GORGHIU, a declarat, marti, ca ”INTUITIA” sa ii spune ca presedintele Traian Basescu va PROMULGA Legea de REDUCERE a CAS, mentionand insa ca intalnirea de luni de la Palatul Cotroceni a aratat o ”bataie de joc la adresa CAS”.

ALINA GORGHIU a fost intrebata daca, in urma consultarilor de la Palatul Cotroceni, de luni, ministrul Finantelor ar trebui sa-si prezinte demisia.

”Penibilul situatiei a fost atat de apasat si tusat incat domnia sa cred ca n-ar trebui sa mai intre in Ministerul de Finante. Da, eu cred ca in fata unui asemenea moment in care ministrul de Finante a avut inclestat maxilarul si nu a putut sa emita niciun fel de punct de vedere pe o lege, pe o initiativa care a fost foarte mult dezbatuta, (…) nu putem sa credem ca doreste sa ramana in continuare acolo si sa reprezinte Guvernul de pe pozitia de ministru al Finantelor”, a declarat Gorghiu, citata de Mediafax.

Citeste si: IOHANNIS: Reducerea CAS este doar o masura electorala

”A fost o intalnire de natura electorala pentru cele doua personaje politice, atat pentru Victor Ponta cat si pentru presedintele Traian Basescu. A fost o intalnire care sa arate bataia de joc la adresa CAS, o poveste de genul «uite CAS-ul, nu e CAS-ul; uite cifrele, nu sunt cifrele; uite deficitul, nu e deficitul». In realitate, nu a existat o dezbatere serioasa, nu a existat o concluzie a acestei intalniri”, a afirmat Gorghiu.

Purtatorul de cuvant al PNL a mentionat ca liberalii vor sustine in continuare, in calitate de initiatori, masura REDUCERII CAS, care va figura si in programul PNL pentru prezidentiale.

Gorghiu a fost intrebata daca PNL va sustine ideea unei sesiuni extraordinare pentru votarea Legii privind REDUCEREA CAS, in cazul in care presedintele Traian Basescu o va retrimite Parlamentului.

Citeste si: VIDEO. Inregistrarea discutiei dintre Basescu, Ponta si Petrescu: Unde ati studiat? La Harvard, la Oxford?

”Este o decizie care se va discuta in forul de conducere al PNL, daca presedintele Traian Basescu nu va PROMULGA legea. Dar, daca imi permiteti o INTUITIE DE FEMEIE, va spun ca aceasta lege va fi PROMULGATA. Nimeni nu-si permite riscul, sau nu ar trebui sa-si permita riscul, in Romania anului 2014, sa nu PROMULGE o lege care sa aduca relaxare fiscala, chiar daca exista patima ca aceasta initiativa a apartinut liberalilor”, a mai spus Gorghiu.