ALINA GORGHIU, IRONIZATA de VICTOR PONTA si ROVANA PLUMB

Presedintele PSD VICTOR PONTA si presedintele Consiliului National al PSD, ROVANA PLUMB o ironizeaza pe copresedinta PNL ALINA GORGHIU in legatura cu MOTIUNEA de CENZURA, dar si cu deplasarea liderului liberal la Tokyo.

“Fie si de la Tokyo – imi doresc sa depuna motiunea de cenzura PDL-PNL, sa trecem de ea si sa ne vedem de lucruri serioase (nici macar semnatarii motiunii nu par sa o ia in serios ci o fac doar ca sa arate ca fac ceva)!”, a scris premierul VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU despre votul in cazul DAN SOVA: Este INACCEPTABIL si extrem de NEDREPT!

„Aflata in Tokyo, practic in celalalt capat al planetei, doamna ALINA GORGHIU reuseste, din nou, sa demonstreze ca singura politica pe care o promoveaza cu succes este cea a atacului continuu. Decat sa faca artificii retorice de la mii de kilometri distanta de Romania, doamna Gorghiu ar face mai bine sa vina in tara si sa depuna MOTIUNEA cu care se tot lauda.

Ce legitimitate poate avea orice demers sau jonglerie discursiva promovate de PNL, cat timp presedinta acestui partid nici macar nu este in tara sa sustina initiativele formatiunii pe care, aparent, o conduce. Lipsa de profesionalism a celor din PNL  s-a vazut si ieri in Parlament, acolo unde noi am vrut sa avem un dialog real putere-opozitie, iar ei nu au facut altceva decat sa demonstreze inca o data ca nu sunt capabili sa propuna romanilor solutii constructive.”, sustine, la randul ei, ROVANA PLUMB intr-un comunicat remis presei miercuri.

CITESTE SI: VICTOR PONTA nu este de acord, deocamdata, cu MODIFICAREA LEGII EDUCATIEI 

Liberalii pregatesc o MOTIUNE de CENZURA impotriva Guvernului Ponta, motiune care va fi depusa la Parlament vineri 5 iunie.  ALINA GORGHIU reprezinta Romania la Adunarea Parlamentara a NATO ce are loc in Japonia in perioada 1-5 iunie si va reveni in Romania in data de 7 iunie.

Sursa foto: evz.ro