ALINA GORGHIU ironizeaza motiunea ALDE

Copresedintele PNL ALIINA GORGHIU a precizat, vineri, ca motiunea simpla “Drepturile omului nu sunt un lux!”, indreptata impotriva ministrului Justitiei, Raluca Pruna initiata de  ALDE este un demers comic si a  afirmat ca Tariceanu sare in apararea unei cetati care nu a fost atacata de nimeni.

“Este un demers care in opinia mea si a PNL este neserios, aproape comic. Il compar cu ideea de a sari in apararea unei cetati care nu a fost atacata de nimeni. Cam asta face ALDE, cam asta face domnul Tariceanu, adica vorbeste despre un linsaj al drepturilor si libertatilor cetatenilor in Romania, un asalt asupra acestor drepturi si libertati, un asalt care in realitate nu exista.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU IL SUSTINE CU TARIE PE PAVEL BADEA IN LUPTA PENTRU PRIMARIA CRAIOVA

Aceasta motiune lipsita de substanta a pornit de la o exprimare nefericita sau neinspirata a unui ministru, dar sa stiti ca nu cred ca interpretarea mai mult sau mai putin subiectiva a unei declaratii poate constitui baza unei motiuni simple pe justitie. Cred de asemenea ca este un demers care incearca sa aduca in atentia publica o formatiune politica, in opinia mea, nestructurata, inexistenta, care vrea sa ne arate ca inca mai are valoare acum in preajma alegerilor locale “, a scris pe pagina sa de Facebook, copresedintele PNL ALINA GORGHIU.

Sursa foto: adevarul