ALINA GORGHIU: KLAUS IOHANNIS va PARTICIPA la evenimentul dedicat ANIVERSARII a 140 de ANI de la INFIINTAREA PNL

Liderul liberal ALINA GORGHIU a afirmat, luni, ca presedintele KLAUS IOHANNIS va participa la evenimentul aniversar “PNL – 140 de ani de viziune, onoare si patriotism”, dedicat marcarii a 140 de ANI de la INFIINTAREA formatiunii liberale.

“Da, va veni domnul presedinte la eveniment. (…) Va fi seara in care PNL sarbatoreste implinirea a 140 de ani. Va fi o seara festiva pentru noi si plina de semnificatie”, a declarat luni copresedintele PNL, intrebata daca liberalii au primit o confirmare din partea sefului statului pentru eveniment.

Citeste si: PNL aniverseaza 140 de ani de la INFIINTARE cu o serie de evenimente. IOHANNIS, invitat SPECIAL

Despre premiul pe care ar urma sa i-l ofere sefului statului, ALINA GORGHIU a spus: “Va rog sa asteptati, sa vedeti ca toata lumea surpriza evenimentului”.

Citeste si: Consiliul National al PNL a aprobat CRITERIILE de constituire a NOILOR STRUCTURI DE CONDUCERE de la NIVEL LOCAL

PNL a anuntat vineri, printr-un comunicat de presa, ca presedintele KLAUS IOHANNIS este invitatul de onoare al concertului aniversar “PNL — 140 de ani de viziune, onoare si patriotism”, eveniment dedicat celebrarii a 140 de ani de la infiintarea formatiunii liberale. Concertul aniversar face parte dintr-o serie de evenimente, grupate sub denumirea generica “Saptamana Liberala”, organizate in perioada 19-24 mai, cu ocazia implinirii a 140 de ANI de la INFIINTAREA PNL.

Sursa foto: turnulsfatului.ro