ALINA GORGHIU le cere social democratilor sa dea dovada de BUNA CREDINTA

Co-presedintele Partidului National Liberal (PNL), ALINA GORGHIU, le-a transmis, marti, o solicitare de ultima ora catre social-democrati. Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ALINA GORGHIU cere PSD sa adopte, pana la 1 noiembrie, proiectul de lege privind VOTUL prin CORESPONDENTA.

„Odata cu schimbarea conducerii PSD, am remarcat schimbarea de atitudine in privinta VOTULUI prin CORESPONDENTA pentru diaspora. Exista un singur mod in care PSD ii poate convinge pe romani ca a lasat in urma resentimentele fata de votantii de peste hotare: prin adoptarea, pana la 1 noiembrie, a proiectului de lege privind VOTUL prin CORESPONDENTA, pe care PNL l-a initiat, l-a supus consultarii cu toti actorii implicati si l-a pregatit pentru dezbaterea parlamentara.

CITESTE SI: VALERIU ZGONEA DESPRE PRINCIPIILE CARE STAU LA BAZA VOTULUI PRIN CORESPONDENTA

Suntem intr-o cursa contra timp, pentru a le putea garanta romanilor din diaspora posibilitatea de a vota la alegerile generale din 2016. Ajunsi atat de aproape de ”linia de sosire”, nu avem niciun motiv sa abandonam un proiect la cheie si sa incepem dezbaterea de la zero. PNL nu va cadea in aceasta capcana. Solicit PSD sa dea dovada de buna credinta: sa sprijine proiectul privind votul prin corespondenta si sa respecte calendarul pe care l-am propus pentru adoptarea acestei legi. Cer comisiei speciale sa inceapa de urgenta dezbaterile pe aceasta lege”, a scris ALINA GORGHIU pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: IOHANNIS, DESPRE LEGEA VOTULUI PRIN CORESPONDENTA: MESAJ PENTRU PARTIDE – SA POFTEASCA LA TREABA

Sursa foto: jurnalul