ALINA GORGHIU: MASS-MEDIA reprezinta GARANTIA DREPTULUI fundamental la LIBERA EXPRIMARE

copresedinte pnl, alina gorghiu, prejudiciu dosare penale, anaf, dga, conferinta de presa, bistrita nasaud

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU arata, intr-un mesaj publicat pe Facebook de Ziua Libertatii Presei, ca MASS-MEDIA, cu bune si cu rele, reprezinta GARANTIA DREPTULUI fundamental la LIBERA EXPRIMARE.

“De Ziua Libertatii Presei, noi toti — oameni politici, patronat, ziaristi, telespectatori, cititori sau ascultatori — ar trebui sa ne gandim mai apasat la cat de mult ne-a lipsit acest drept fundamental in perioada comunista, cat de pretios este, dar si cat de usor se poate pierde. Tuturor acelora care au rabdare ore intregi in fata usilor inchise pentru a smulge o declaratie de cateva minute la finalul unor sedinte prelungite, acelora care petrec saptamani in sir deslusind itele unui subiect de investigatie, acelora care isi asuma riscuri extreme in teatrele de operatii militare, acelora care prin scriitura lor ajung sa schimbe destine sau sa determine luarea unor decizii cu mare impact social le transmit un gand bun, sa ramana determinati si sa lupte pentru libertatea lor de exprimare. Libertatea lor, e libertatea noastra”, afirma ALINA GORGHIU.

Citeste si: PONTA: Le urez tuturor colegilor din PRESA, inclusiv celor care ma CRITICA, mult SUCCES

Ea adauga ca sloganul sub care UNESCO marcheaza aceasta zi este: ‘Lasati presa sa prospere’.

“Daca presa este prospera si independenta financiar, poate sa lupte apoi pentru propria-i integritate, pentru jurnalism curat si nu manipulare, pentru informare si nu calomnie”, a scris ALINA GORGHIU pe Facebook.

Citeste si: GORGHIU ii da o REPLICA DURA lui PONTA: Lideri PSD spioneaza ADVERSARI, AFACERISTI si ZIARISTI