ALINA GORGHIU, mesaj pentru politicieni la sfarsit de an: “Modestia, decenta si munca trebuie sa ne ghideze pe termen nelimitat”

copresedinte pnl, alina gorghiu, prejudiciu dosare penale, anaf, dga, conferinta de presa, bistrita nasaud

Presedintele PNL, ALINA GORGHIU, a facut miercuri, printr-un mesaj publicat pe Facebook, o retrospectiva a evenimentelor politice din acest an, concluzionand ca “modestia, decenta si munca” trebuie sa ii ghideze pe politiceni nu doar in 2015, ci pe termen nelimitat.

“Romania are pentru prima data in istoria sa un presedinte liberal. Acest lucru se datoreaza, in primul rand, romanilor care au refuzat manipularea, coruptia si aroganta propuse drept politica de stat de catre PSD”, afirma ALINA GORGHIU in mesaj.

Potrivit ALINEI GORGHIU, modelul de politician promovat de presedintele Romaniei deschide drumul unei profunde reforme politice.

Citeste si: MESAJUL PRESEDINTELUI KLAUS IOHANNIS transmis romanilor de ANUL NOU. VIDEO

“Pentru prima oara dupa 1990, partidele de dreapta au decis sa devina o singura voce. In timp ce dreapta se consolideaza, stanga e in cautarea unei noi identitati. Alegerile prezidentiale au demonstrat ca fostul PNL si fostul PDL formeaza o echipa puternica si unita care are capacitatea de a forma un mare partid, fara termen de expirare”, mai spune presedintele PNL.

ALINA GORGHIU mai arata ca, desi PSD are in continuare majoritate parlamentara, alegerile prezidentiale au si semnificatia unui vot de respingere a guvernarii PSD. “PNL este pregatit sa isi asume responsabilitatea de a oferi o noua viziune de administrare a tarii, in acord cu agenda publica reala, fara a face compromisuri nesanatoase. E important sa invatam nu doar din esecuri, ci si din victorii. Mesajul electoratului este simplu: tara este a cetatenilor, nu a politicienilor”, mai scrie ALINA GORGHIU.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Cei care au EXAGERAT in campanie vor trebui sa TRAIASCA ei cu aceste EXAGERARI

“Modestia, decenta si munca trebuie sa ne ghideze in activitatea politica, nu doar in 2015, ci pe termen nelimitat. Suntem obligati, uitandu-ne la anul acesta, sa ne fixam un obiectiv serios, mai sus, altul decat asigurarea supravietuirii zilnice. Asa vad eu lucrurile, pe scurt, la acest final de an complicat”, conchide ALINA GORGHIU.

Sursa foto: realitatea.net