ALINA GORGHIU, mesaj transant pentru VICTOR PONTA: S-a terminat cu VRAJEALA!

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU se afla, vineri, la deschiderea Scolii de vara a TNL, ocazie cu care a tinut un discurs in care a vorbit despre situatia juridica a premierului VICTOR PONTA si despre cum afecteaza aceasta imaginea Romaniei.

„VICTOR PONTA este un om caruia i s-a pus sechestru pe avere si statul roman doreste sa recupereze prejudiciul. Niciodata atacul la persoana nu va sterge rusiunea pe care prim-ministrul o face stand in functie. Nici liderii europeni nu se uita la el decat ca la un inclupat. Singurul lucru de bun simt pe care PNL trebuie sa il faca este sa ii ceara demisia in continuare. Avem o obligatie fata de statul roman si o jignire la televizor sau pe Facebook facuta de VICTOR PONTA nu face decat sa ne intareasca.

CITESTE SI: PONTA: DACA VOI FI TRIMIS IN JUDECATA, PRESEDINTELE NU MA POATE SUSPENDA, NU EXISTA ACEST DREPT CONSTITUTIONAL

Chiar cred ca s-a terminat cu vrajeala. Sa terminam cu populismul. Avem un avantaj fata de PSD. Ei nu au capacitatea sa isi intinereasca cultura de partid, sa se reformeze. Alegerile se fac cu planificare, cu strategie, cu candidati, cu imagine, cu integritate, dar nimic din toate acestea nu conteaza daca alegerile nu se vor face cu sufletul”, a declarat ALINA GORGHIU.

Sursa foto: jurnalul