ALINA GORGHIU: Mi-as dori o prezenta cat mai activa a lui CRIN ANTONESCU in POLITICA

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU spune ca si-ar dori “o prezenta cat mai activa” a fostului lider liberal CRIN ANTONESCU in politica, ea afirmand ca se consulta in luarea deciziilor politice cu fostii presedinti ai partidului, inclusiv cu ANTONESCU.

ALINA GORGHIU a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca si-ar dori o prezenta cat mai activa a lui CRIN ANTONESCU in prim-planul politicii romanesti.

“Eu mi-as dori, i-am spus-o si personal, o spun si public, mi-as dori o prezenta cat mai activa din partea domnului CRIN ANTONESCU in politica romaneasca. Este un personaj al carui loc nu va putea fi luat niciodata de nimeni. Dar isi gestioneaza cum considera domnia sa prezenta politica”, a spus ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: ANTONESCU, mesaj sumbru la ANIVERSAREA PNL: E ULTIMA OARA cand ma adresez unei asemenea ADUNARI LIBERALE

Ea a precizat ca CRIN ANTONESCU este, in calitate de fost presedinte, membru de drept in conducerea Biroului Politic National.

“Este un loc pe care niciodata nimeni n-o sa i-l ia. Mi-as dori foarte tare sa fie prezent alaturi de noi in permanenta. Este optiunea domniei sale”, a adaugat copresedintele PNL.

ALINA GORGHIU a mentionat ca se consulta frecvent cu CRIN ANTONESCU, cu MIRCEA IONESCU QUINTUS si cu fosti presedinti liberali, “pentru ca asa e firesc”.

CITESTE SI: GORGHIU: Noul, dar vechiul PARTID NATIONAL LIBERAL este o FORTA si va fi cel mai PUTERNIC partid din ROMANIA

Fostul presedinte al PNL CRIN ANTONESCU declara, miercuri, in cadrul concertului aniversar al PNL, ca este “ultima oara cand se adreseaza unei asemenea adunari liberale” si ca le ureaza sa aiba puterea de apara Parlamentul si prezumtia de nevinovatie, chiar daca sunt arestati adversari politici.

Sursa foto www.romaniatv.net