ALINA GORGHIU: Nu exista nicio problema privind legitimitatea conducerii PNL

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, DAN SOVA, ANIMAL SACRU, PSD, SENATOR, PROTEJAT, FERVOARE, MOTIV, PARLAMENT, IMAGINE, SUFERIT

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal (PNL),  a infirmat informatiile din presa, precizand ca nu exista nicio problema cu privire la legitimitatea conducerii PNL.

„Este fals, Nu aveti informatia corecta. Tot ce este legat de conducerea PNL, instanta a dispus sa fie inregistrat in registrul partidelor politice. Exista in schimb o problema, surmontabila care va fi rezolvata, anume ca in urma unei cereri de interventie formulate de Danut Badau, s-a respins cererea PNL cu privire la anumite modificari aduse statutului. Nu pot sa va spun ce nu a admis instanta, vor fi detaliate de completul de judecata atunci cand va formula motivarea deciziei”, a afirmat Alina Gorghiu.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU: Candidatura lui KLAUS IOHANNIS la prezidentiale nu va fi afectata 

Gorghiu a precizat ca decizia Tribunalului Bucuresti va fi atacata cu apel in 5 zile. „Nu exista niciun fel de problema cu privire la legitimitatea conducerii PNL si cu privire la activitatea sa”, a concluzionat purtatorul de cuvant.

Deciziile Tribunalului vin in urma plangerii depuse de primarul PNL din Pucioasa, Danut Badau. Edilul spune ca partidul trebuia sa aiba mai intai un nou statut aprobat de instanta si abia apoi sa fie organizate alegeri pentru conducerea formatiunii politice.

Potrivit edilului, a carui contestatie a fost depusa la inceputul lunii august, partidul trebuia sa aiba mai intai un nou statut aprobat de instanta si abia apoi sa fie organizate alegeri pentru conducerea formatiunii politice. Danut Badau a contestat si derogarea de vechime primita de Klaus Iohannis pentru a putea candida la sefia partidului, el afirmand ca aceasta nu a fost conforma cu statutul PNL. Primarul a sustinut deasemenea ca Iohannis nu ar fi membru al niciunei filiale PNL.

CITESTE SI: Statutul PNL, declarat ILEGAL de Tribunalul Bucuresti 

Decizia poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti (CAB). Edilul spune ca partidul trebuia sa aiba mai intai un nou statut aprobat de instanta si abia apoi sa fie organizate alegeri pentru conducerea formatiunii politice, scriu jurnalistii de la ziare.com.

Badau a contestat si derogarea de vechime primita de Iohannis pentru a putea candida la sefia partidului, despre care spune ca nu a fost conforma cu statutul PNL.  In plus, edilul sustine ca Iohannis nu ar fi membru al niciunei filiale PNL. 

Sursa foto: realitatea.net