ALINA GORGHIU: O NOUA DECIZIE a instantei OBLIGA GUVERNUL sa organizeze ALEGERI PARTIALE

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit, marti, ca Guvernul este OBLIGAT sa organizeze ALEGERI PARTIALE pentru functiile vacante de primari si presedinti de consilii judetene, a anuntat copresedintele PNL ALINA GORGHIU.

Citeste si: ALINA GORGHIU: Ii cer lui VICTOR PONTA sa respecte o decizie a instantei si sa organizeze ALEGERI PARTIALE

“O noua decizie a instantei da dreptate PNL, intr-o actiune legata de refuzul Guvernului de a declansa alegeri partiale pentru functiile vacante de primari si presedinti de consilii judetene. Este cea de-a treia solutie a unei instante din Romania care confirma abuzul despre care PNL vorbeste inca de la inceputul anului si a fost data ieri, de Curtea de Apel Bucuresti. In toamna lui 2014, PSD s-a temut de votul romanilor de peste hotare. Astazi, se teme de votul romanilor din intreaga tara. In ambele cazuri, PSD le neaga cetatenilor un drept fundamental – dreptul la vot – iar miza este una singura: puterea”, a scris ALINA GORGHIU pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: VICTOR PONTA pierde o noua batalie cu PNL! Guvernul, obligat de magistrati sa respecte legea

“Motiunea de cenzura a PNL va sanctiona acest comportament abuziv al unui guvern dispus la orice pentru a pastra puterea”, adauga copresedintele PNL.