ALINA GORGHIU: Oricand s-ar intoarce, orice ar delega, VICTOR PONTA TREBUIE SA-SI DEA DEMISIA

Copresedintele PNL, ALINA GORGHIU, a lansat astazi un mesaj pe pagina sa de facebook in care ii cere DEMISIA lui VICTOR PONTA. Gorghiu a ironizat decizia acestuia de a ramane in Turcia pentru recuperare, numind-o ca fiind o “autosuspendare” si cerandu-i sa plece din functia de prim-ministru, in ciuda faptului ca l-a ales pe GABRIEL OPREA ca inlocuitor interimar. 

“Victor Ponta bate in retragere, intr-o varianta nedemna. In ciuda unei situatii medicale, cred ca Prim-ministrul Victor Ponta doreste sa cumpere timp, negasind o alta iesire din situatia grava in care ne-a pus. E un fel de AUTOSUSPENDARE, dupa ce a incercat toate tertipurile posibile si imposibile. Oricand s-ar intoarce, orice ar delega, Victor Ponta TREBUIE SA-SI DEA DEMISIA. Acum nu este altceva decat un prim-ministru in exil, care INCEARCA O CAMPANIE DE VICTIMIZARE PRIN FAX, nimic altceva.
Ponta trebuie sa-si dea demisia azi! O acceptam tot prin fax.”, se arata in mesajul Alinei Gorghiu pe reteaua de socializare.

CITESTE SI: PONTA VA FI EXTERNAT ASTAZI. GABRIEL OPREA va ramane in fruntea Guvernului in perioada urmatoare. Ce mesaj a transmis premierul. UPDATE