ALINA GORGHIU: Orice fel de opozitie in cazul ELENA UDREA inseamna o mie de PASI INAPOI in reforma

Copresedintele PNL, ALINA GORGHIU, a declarat, sambata, intrebata cum va vota PNL, in plenul Camerei Deputatilor, la cererea DNA privind arestarea deputatei ELENA UDREA, ca orice fel de opozitie de a vota o astfel de cerere inseamna o mie de PASI INAPOI in lupta anti-coruptie.

”Nu este cazul sa mai discutam pentru ca decizia politica este luata, este aceeasi pentru toata lumea si, tocmai pentru ca nu personalizam, nu este un lucru care sa tina de persoana, este un principiu pe care PNL trebuie sa il respecte, cu atat mai mult cu cat este vorba de colegi”, a spus ALINA GORGHIU.

Citeste si: MONICA MACOVEI o caracterizeaza pe ELENA UDREA: Marea GRESEALA a lui BASESCU

Ea a continuat: ”Stiu ca este dureros, stiu ca oamenii au relatii personale, dar cred ca orice fel de opozitie pe care vreun parlamentar sau vreun partid politic parlamentar o va avea pe un anume caz sau altul, inseamna o mie de pasi inapoi in toata reforma si in tot ceea ce inseamna lupta anti-coruptie”, a spus ALINA GORGHIU.

Deputatii din Comisia juridica se vor intalni “in regim de urgenta”, duminica, la ora 16,30, pentru a discuta cele doua solicitari ale DNA referitoare la incuviintarea arestarii deputatului ELENA UDREA.

Citeste si: MONICA MACOVEI: TRAIAN BASESCU ar trebui sa iasa cu o POZITIE PUBLICA in privinta scandalului dintre ELENA UDREA si FLORIAN COLDEA

De asemenea, Conducerea Camerei Deputatilor a luat, vineri, in discutie alte doua cereri trimise de DNA, referitoare la ELENA UDREA, una privind incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar si o alta de retinere si arestare preventiva pentru nerespectarea controlului judiciar.