Alina Gorghiu: Orice zi in care PSD conduce Guvernul poate insemna pierderi majore pentru populatie

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, DAN SOVA, ANIMAL SACRU, PSD, SENATOR, PROTEJAT, FERVOARE, MOTIV, PARLAMENT, IMAGINE, SUFERIT

Noul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi, la B1 TV, ca adversarul politic al liberalilor ramane PSD si a subliniat ca orice zi in care PSD conduce Guvernul poate insemna pierderi majore pentru populatie, completand ca ar fi “nefiresc si neonorant” ca social-democratii sa mai fie lasati la guvernare.

“Sunt un om care nu vede razboaie peste tot, imi place ideea de consens politic, pe care incercam sa o consolidam. Cred ca adversarul politic al PNL ramane PSD si indeparatarea PSD-ului de la putere e un obiectiv pe care ni-l propunem. (…) Din momentul in care Iohannis a castigat presedintia (…) ne dorim sa ajungem la guvernare. (…) Ar fi nefiresc si neonorant sa ii mai lasam foarte mult pe cei de la PSD sa guverneze. Orice zi in care PSD conduce Executivul Romaniei poate sa insemne pierderi majore pentru populatia din Romania. Da, trebuie gandit si discutat calendarul, se va discuta parghia parlamentara prin care se realizeaza”, a declarat Alina Gorghiu.

Citeste si: ALINA GORGHIU ESTE NOUL PRESEDINTE INTERIMAR AL PNL! DECLARATII

Alina Gorghiu a fost aleasa, joi, in cadrul Biroului Politic National al PNL presedinte al partidului, ea fiind prima femeie care detine sefia PNL. Gorghiu a fost sustinuta de Klaus Iohannis. Gorghiu a primit 48 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Ludovic Orban, a obtinut 27 de voturi. Alina Gorghiu va indeplini timp de doi ani functia de co-presedinte al noului PNL, alaturi de Vasile Blaga.