ALINA GORGHIU: Peste zece ani VICTOR PONTA ne va spune ca l-a votat pe IOHANNIS

Copresedintele PNL, ALINA GORGHIU, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni de la Adevarul Live, ca este convinsa de faptul, ca peste zece ani, premierul VICTOR PONTA va marturisi ca l-a votat, la alegerile din noiembrie 2014, pe KLAUS IOHANNIS.

”Peste zece ani, VICTOR PONTA ne va spune ca l-a votat pe KLAUS IOHANNIS. Nu ne-ar mira. L-a votat pe CRIN ANTONESCU cand era sef de campanie pentru MIRCEA GEOANA. Eu am auzit in discurs, care a fost de ziua nationala a arogantei, doar amintiri. VICTOR PONTA a vorbit mai putin despre probleme care se refera la infrastructura din Romania. Merg prin tara si mi se pare ireal ca ajungem sa discutam despre starea infrastructurii. M-am vazut cu vicepresedintele de la Ford, care a ridicat problema infrastructurii. Nu l-am auzit pe Ponta zicand despre cum s-au aruncat banii pe te miri ce, dar mai putin pe infrastrucutra. Nu spune ca Guvernul nu a facut un km de autostrada. Putem sa vorbim de prieteniile domnului Sova pe la Ministerul Transporturilor. Domnul Rus a modificat de trei ori masterplanul pe Transporturi. Puterea are o lipsa de respect profunda pentru Opozitie. Aflu din comunicatele de presa ce contine acest masterplan. Evident ca ma intereseaza reactiile investitoriilor. Noi nu facem nimic pentru ca Ponta nu are chef sa investeasca in infrastructura. Nu am vazut in prezentarea premierului ceea ce cred eu ca PNL are. Nu am vazut o viziune strategica. „Eu, Ponta si Guvernul PSD, am avut ca domenii strategice urmatoarele capitole“. Sa le vad acele trei domenii pe care Ponta le urmareste cu obstinatie”, a declarat ALINA GORGHIU, la Adevarul Live.

CITESTE SI: GORGHIU ii raspunde glumelor lui PONTA: A ajuns intr-un TEATRU al ABSURDULUI 

ALINA GORGHIU a tinut sa faca si o profetie: daca VICTOR PONTA o va tine tot la fel cu aroganta si lipsa de respect, PSD va pierde cu succces alegerile locale si parlamentare.

”VICTOR PONTA nu raspunde niciodata la intrebari. A ajuns sa creada ca este buricul targului. Nu poti sa nu raspunzi cand esti premier, chiar daca nu-ti place ALINA GORGHIU.  VICTOR PONTA tipa ca PNL nu vrea revizuirea Constitutiei. Minte cu seninatatea omului care are exercitiul minciunii. Nu doar ca suntem prezenti, dar PNL nu o sa discute in termenii pe care iai fixeaza Ponta, care nici macar nu este deputat in aceasta saptamana. Oamenii de la Comisia de la Venetia ne spune ca draftul are carente majore, dar una dintre cauze este faptul ca nu ati dezbatutu acest proiect al revizuirii. El va fi votat de electorat, iar daca lumea nu stie ce puneti in proiect, nu veti obtine suportul popular. Acesta este si motivul pentru care va pierde si parlamentarele si localele. Nu putem sa ne temem pentru ca Ponta vorbeste neintrerupt”, a mai adaugat ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: PROMISIUNILE lui PONTA: PREMIER de la PSD, PRESEDINTE de la PNL, cuplul UDREA-BASESCU la INCHISOARE 

Sursa foto: jurnalul.ro