ALINA GORGHIU: PNL a avut discutii INFORMALE cu membrii EXECUTIVULUI CIOLOS

Copresedintele Partidul National Liberal ALINA GORGHIU a declarat ca PNL a avut DISCUTII INFORMALE cu membrii Executivului CIOLOS in care a cerut ca majorarea SALARIULUI MINIM pe economie sa fie gandita in paralel cu reducerea poverii fiscale pe munca, informeaza postul Realitatea Tv.

„In DISCUTIILE noastre INFORMALE (…) am rugat membrii Guvernului sa se gandeasca in paralel cu cresterea SALARIULUI MINIM pe economie la posibilitatea reducerii poverii pe munca. (…) A fost propunerea noastra si la dezbateriile Codului Fiscal, niciun partid nu s-a opus. Cu totii am agreat ca in anul 2016 va fi principala masura penntru stimularea muncii in Romania. Asteptam acum sa vedem daca Guvernul va veni in intampinarea acestei opinii”, a declarat ALINA GORGHIU duminica intr-o conferinta de presa.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU A LANSAT PETITIA PENTRU O MAI BUNA REPREZENTARE A FEMEILOR IN POLITICA

ALINA GORGHIU a afirmat ca in anul 2016 salariul minim pe economie va fi majorat, precizand, insa, ca nu poate spune daca marirea se va aplica din luna ianuarie sau din vara anului viitor.

‘‘In 2016 va fi aceasta marire de SALARIU MINIM. Ramane de vazut pozitia Guvernului, in functie de consultarile pe care le are si a studiilor de impact. Nu stiu sa spun daca marirea va fi din ianuarie sau din vara”, a conchis ALINA GORGHIU.

Sursa foto: pnl