ALINA GORGHIU: “PNL ii va cere in fiecare zi PREMIERULUI sa isi dea DEMISIA”

ALINA GORGHIU a sustinut o conferinta de presa la sediul PNL, despre un “fapt fara precedent in Romania” care s-a intamplat vineri, mai exact audierea lui VICTOR PONTA la sediul DNA si punerea acestuia sub URMARIRE PENALA in dosarul lui DAN SOVA. 

“E un fapt fara precedent si, din nefericire, constat ca suntem in a doua zi de la acel moment cand se impunea de urgenta demisia premierului. Suntem in a doua zi de intarziere de la acel moment si constat cu stupoare ca premierul nu are de gand sa faca acest pas elementar de bun simt intr-o democratie”, spune liberala.

CITESTE SI: PNL: VICTOR PONTA trebuie sa DEMISIONEZE IMEDIAT 

“Fiecare zi in care premierul Victor Ponta se tine de scaunul de la Palatul Victoria inseamna nesansa pentru democratia din Romania, lipsa de credibilitate, capital pierdut. Cum poate sa le vorbeasca cetatenilor Romaniei despre reducere de TVA si cum le poate cere micilor intreprinzatori si oamenilor de afaceri din Romania si din afara sa nu faca evaziune fiscala cand domnia sa este pus sub acuzare de DNA de fapte care inseamna evaziune fiscala, spalare de bani si alte fapte la fel de grave?”

“PNL ii va cere in fiecare zi premierului sa isi dea demisia. Acum, la sfarsitul carierei sale politice, sa faca un prim gest de barbat politic, sa isi dea demisia pentru a usura politica de aceasta criza fara precedent”, a declarat copresedinta PNL.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Solicit DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA. Premierul refuza sa-si depuna mandatul. UPDATE 

“Constat ca in loc sa vedem o demisie de urgenta, a convocat un Birou national al PSD luni, iar daca era un om cumsecade o facea sambata”. “Toata lumea intuieste finalitatea. Va incerca sa faca justitie la CEx si sa se ascunda in spatele deciziei colegilor de partid pentru a nu-si da demisia”.

Gorghiu face apel la toti liderii PSD “care inteleg gravitatea situatiei din acest moment, le cer sa ii ceara demisia pentru ca inteleg cat de grava e situatia in care Romania e pusa de un om iresponsabil cum e Victor Ponta”

 

 

Sursa foto www.stirileprotv.ro