ALINA GORGHIU: PNL si UDMR doresc o discutie cu LIVIU DRAGNEA pe tema TVR

PNL si UDMR doresc o discutie cu presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, pe tema situatiei de la televiziunea publica, a declarat, miercuri, copresedintele liberalilor ALINA GORGHIU.

“Este o situatie extrem de dificila si PNL, cel putin in ultimele luni, a ridicat subiectul crizei din TVR de nenumarate ori si am ajuns la concluzia, impreuna cu Kelemen Hunor, ca ar fi minunat sa provocam o discutie cu LIVIU DRAGNEA pe aceasta tema, sa incercam sa lamurim ce vrem sa facem pe mai departe cu TVR, pentru ca schimbarea, decapitarea conducerii TVR in conditiile in care nu ai o viziune pe ce urmeaza sa faci nu rezolva situatia. Nu rezolva nici problema datoriilor, care sunt undeva peste 150 de milioane de euro, nu rezolva nici problema personalului, nici problema de viitor”, a afirmat Gorghiu, dupa intalnirea liderilor PNL cu presedintele UDMR, KELEMEN HUNOR.

CITESTE SIRAPORTUL TVR PE 2014 A PICAT! PRESEDINTELE DIRECTOR STELIAN TANASE A FOST DEMIS. UPDATE

ALINA GORGHIU si-a exprimat speranta ca PSD va accepta o astfel de discutie. “Daca vom reusi sa facem aceasta intalnire si sa aflam in cadrul acestor discutii care este perspectiva PSD cu privire la TVR, sa incercam sa o ajustam, sa gasim o solutie benefica pentru aceasta institutie m-as bucura foarte tare. Apelul nostru este facut inca de ieri, il dubleaza UDMR astazi. Speram sa avem o poarta deschisa la PSD”, a aratat GORGHIU.

Liderul PNL a aratat ca aceasta discutie ar trebui sa aiba loc saptamana aceasta. La randul sau, copresedintele PNL VASILE BLAGA a sustinut ca printr-o schimbare a actualului sef al TVR, STELIAN TANASE, nu se produce nicio modificare a situatiei televiziunii publice.

Sursa foto: pnl