ALINA GORGHIU: PNL va depune, in toamna, o noua MOTIUNE de CENZURA

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat vineri ca rezultatul inregistrat la MOTIUNEA de CENZURA inseamna “lipsa de respect si sfidare din partea lui VICTOR PONTA si a colegilor din PSD” fata de romanii din tara si strainatate si a afirmat ca PNL va mai avea un asemenea demers in toamna, care, cu siguranta, va avea succes.

„Este un rezultat care, din punctul nostru de vedere, inseamna mult. Inseamna lipsa de respect si sfidare din partea lui VICTOR PONTA si a colegilor din PSD fata de romanii din tara si din strainatate care, din pacate, nu vor putea sa-si exercite dreptul de vot, asa cum prevede Constitutia. (…) Nu este niciun fel de problema, Ponta va pleca. Ca nu a plecat astazi, va pleca maine, zilele urmatoare. Finalul carierei domniei sale este clar, este asteptat si va marturisesc ca nu vom sta cu mainile incrucisate chiar daca astazi nu a avut succes motiunea noastra de cenzura, o MOTIUNE de CENZURA in toamna impotriva Guvernului lipsit de legitimitate cu siguranta va avea succes”, a precizat ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: PNL a pregatit deja un nou GUVERN: VARIANTELE de MINISTRI 

Liderul PNL a adaugat ca dezbaterea din Parlament, chiar daca nu a avut ca finalitate “picarea Guvernului Ponta”, a insemnat un semnal de alarma “extrem de puternic”. “Veti vedea ca votul prin corespondenta va deveni realitate. Va pica Ponta in foarte scurt timp, caci nu mai are alta varianta de alegere si noi, cei din PNL, vom promova aceasta lege, care le va oferi romanilor posibilitatea sa voteze de oriunde se afla”, a sustinut ALINA GORGHIU.

Cat priveste depunerea unei noi MOTIUNI de CENZURA, ALINA GORGHIU a spus ca deocamdata nu s-a decis nimic.

CITESTE SI: GORGHIU, mesaj pentru Putere: Sa nu stea ca oile in banci; daca PICA MOTIUNEA, ma astept la o MINERIADA PARLAMENTARA 

“Nu am decis deocamdata nimic, eu si domnul copresedinte VASILE BLAGA vom pune aceasta tema in discutia sedintei de conducere, dar va asigur ca toamna va insemna o noua motiune de cenzura din partea PNL. Suntem partid de opozitie si optiunea noastra categorica este aceea de a indeparta un Guvern toxic pentru Romania. Nu am stabilit niciun fel de calendar deocamdata”, a conchis copresedintele liberal ALINA GORGHIU.

Sursa foto: pnl.ro