ALINA GORGHIU: PONTA continua “SPECTACOLUL DE JELIRE NATIONALA” a lui DRAGNEA

Co-presedintele Partidului National Liberal (PNL) ALINA GORGHIU afirma, sambata, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca presedintele PSD, premierul VICTOR PONTA, continua “spectacolul ipocrit de jelire nationala” a ministrului demisionar LIVIU DRAGNEA, condamnat in dosarul Referendumul.

GORGHIU sustine, in acelasi mesaj, ca PONTA “nu se multumeste doar cu faptul ca a scapat de un adversar intern”, ci “vrea sa maximizeze profitul si sa asocieze si PNL cu presupusele fapte ale colegului sau de partid, care sunt individuale, nu colective”.

CITESTE SI: PONTA i-a MULTUMIT lui DRAGNEA pentru stadionul de la Tg Jiu: In ROMANIA orice FAPTA BUNA nu ramane NEPEDEPSITA

“In 2012, eu si PNL credeam sincer ca presedintele de atunci era toxic pentru Romania. Din pacate, stateam alaturi de un om la fel de perfid ca TRAIAN BASESCU, care in cateva luni intra descaltat la Cotroceni pentru a semna acorduri de coabitare. Spre deosebire de domnia sa eu nu incerc niciun sentiment de bucurie in privinta situatiei domnului LIVIU DRAGNEA, singurul care putea sa ii puna sub semnul intrebarii mandatul de presedinte al PSD, dupa ce si-a eliminat toti rivalii”, a mai scris ALINA GORGHIU pe Facebook.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: LIVIU DRAGNEA are ghinionul de a fi singurul lider din DOSAR 

Premierul VICTOR PONTA a declarat sambata, la Targu-Jiu, ca, in opinia sa, condamnarea lui LIVIU DRAGNEA in dosarul Referendumul reprezinta o condamnare a tuturor celor care au sustinut suspendarea lui TRAIAN BASESCU in anul 2012, reiterand ca, la momentul respectiv, atat vechii liberali, cat si membrii Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) au fost alaturi de social-democrati in acest demers.

Sursa foto www.facebook.com