ALINA GORGHIU: PONTA sa prezinte public BUGETUL pe 2015 inaintea ALEGERILOR

Partidul National Liberal (PNL) prin vocea purtatorului de cuvant Alina Gorghiu ii solicita premierului Victor Ponta sa prezinte public bugetul pe anul 2015 pentru a demonstra ca majorarile promise nu sunt niste simple minciuni electorale.

Conform comunicatului de presa al liberalilor, majorarile si promisiunile facute de premierul Victor Ponta nu sunt altceva decat niste minciuni electorale menite sa ii aduca niste voturi in plus prezidentiabilului de la Palatul Victoria. 

“Victor Ponta a intrat intr-o cursa disperata dupa voturi, constient fiind ca, pe masura ce se apropie data alegerilor prezidentiale, diferenta fata de candidatul ACL, Klaus Iohannis, este tot mai mica.

Prezidentiabilul PSD se foloseste de functia de premier pentru a promite indexari de pensii si cresteri de indemnizatii sau salarii pentru diferite categorii sociale. Ipocrizia primului-ministru se reflecta in faptul ca anunta majorari, pentru a fi el cel care primeste beneficiile electorale, desi bugetul pe anul 2015, din care vor fi suportate masurile, va fi intocmit abia dupa alegerile prezidentiale”, se arata in comunicatul PNL.

Liberalii ii solicita primului ministru sa prezinte public bugetul pentru anul 2015 pentru a elimina orice speculatii.

“Daca Victor Ponta vrea sa fie credibil atunci cand le promite romanilor diverse majorari, atunci sa prezinte public proiectul de buget pentru anul 2015. Abia cand vom vedea cu totii proiectia bugetara, vom putea analiza daca angajamentele premierului sunt reale sau daca ceea ce vor primi oamenii anul viitor li se va lua inapoi inzecit, prin taxe si impozite noi.

Victor Ponta este insa un premier las, iresponsabil si ipocrit, care se foloseste de functia pe care o are exclusiv in interese meschine. Daca politicile economice ale Guvernului sau ar fi avut efecte atat de benefice pentru romani, primul-ministru nu ar fi avut niciun motiv pentru care sa nu faca public proiectul de buget pentru anul 2015″, se mai arata in comunicatul liberalilor.

Sursa foto: realitatea.net