ALINA GORGHIU: PSD a dat un prim semnal ca va accepta o varianta noua a Codului Fiscal

ALINA GORGHIU, POSTARE, FACEBOOK, REZULTATE, INITIATIVA PNL, DIALOG, PARTIDE, TEME, INTERES MAJOR, PSD, SEMNAL, ACCEPTARE, COD FISCAL

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a precizat miercuri, printr-o postare pe Facebook, ca incep sa apara rezultatele initiativei PNL cu privire la dialogul dintre partide pe teme de inters major, subliniind ca PSD a dat deja un prim semnal ca va accepta noua varianta a Codului Fiscal. 

”Initiativa PNL privind dialogul si multiplele discutii constructive din ultima perioada la nivelul clasei politice pe temele majore dau primele rezultate. PSD a dat deja un prim semnal ca va accepta o varianta noua a Codului fiscal, diferita de cea initiala, dovada ca rabdarea si dialogul sunt calea stabilitatii macroeconomice si ca orgoliul si lipsa de ratiune au fost lasate deoparte”, a transmis ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: PNL are CONTURILE BLOCATE

”Sunt convinsa ca, la discutiile dintre partide, vom conveni asupra unor solutii sustenabile atat pentru Codul Fiscal, cat si pentru celelalte teme care tin de macrostabilitatea economica – inclusiv noua lege a salarizarii”, a mai notat copresedintele PNL.

Premierul VICTOR PONTA a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern, ca spera ca saptamana viitoare sa se termine batalia politica si sa fie adoptat noul Cod Fiscal in Parlament.

CITESTE SI: GORGHIU, despre majorarea salariilor in sanatate: Guvernul Ponta a atras Romania intr-o spirala a populismului

Reprezentantii partidelor parlamentare vor participa joi la consultari tehnice privind reexaminarea Codului Fiscal. 

Sursa foto realitatea