ALINA GORGHIU: PSD a demonstrat, inca o data, ca este un partid de GAINARI

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, ROMANIA, ATRAGE ATENTIA, TONE, ALIMENTE, RISIPA ENORMA, PROPUNERE LEGISLATIVA, FLORIN ALEXE, MANCARE, ONG, ORFELINATE, CAMINE DE BATRANI

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, considera ca actuala campanie electorala este de o violenta extrema, sustinand ca PSD este un partid al gainarilor, dupa ce in curtea sediului central al PNL au fost aruncate mai multe gaini vii si moarte.

“Cred ca este o campanie fara precedent, o campanie de o violenta extrema, o campanie care pe mine ma ingrozeste si imi provoaca in acelasi timp scarba. Este o campanie cum nu ati vazut niciodata de la Revolutie incoace, o campanie care sa atinga un asemenea nivel de josnicie, de mojicie, de lipsa de respect fata de valorile democratice. Este o competitie pe care PSD nu intelege sa o duca corect.

CITESTE SI: FOTO. SEDIUL ACL a fost “ATACAT” cu GAINI purtatoare de mesaje ELECTORALE

A avut atatea atacuri la adresa candidatului Klaus Iohannis de la inceputul campaniei pana astazi — si vorbesc nu de atacuri care tin de democratie, ci de atacuri murdare — incat aceasta mizerie de astazi, acest lucru nemaiintalnit intr-o democratie — sa arunci gaini moarte in curtea unui partid cu diverse mesaje referitoare la candidatura lui Klaus Iohannis — mi se pare un atac la tot ce inseamna stat de drept si democratie”, a afirmat Gorghiu.

Ea a aratat ca acest incident a avut loc in contextul in care in sediul PNL avea loc intalnirea dintre presedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, si liderii ACL.

CITESTE SI: ADEVARUL despre “implicarea” lui IOHANNIS in adoptiile de copii a iesit la iveala. VIDEO

“Vom ajunge de rasul Europei pentru a nu stiu cata oara pentru un gest care seamana violenta intre romani si cred ca este de o iresponsabilitate fara precedent”, a mai sustinut purtatorul de cuvant al PNL. Ea a aratat ca in acest caz a fost sesizata Politia si Autoritatea Sanitara Veterinara.

“Cred ca astazi pot sa pun eticheta fara niciun fel de emotie ca gresesc ca PSD este un partid al gainarilor si imi cer scuze pentru comparatie fata de gainile care inca mai traiesc in curte, pe care nu au reusit sa le omoare si sa le atarne de gat mesaje violente si lipsite de bun simt”, a aratat Gorghiu.

In situatia in care Autoritatea Sanitara Veterinara isi va da acordul, a adaugat ea, cele cateva zeci de gaini vor fi date unui asezamant pentru copii pentru a fi folosite la bucatarie.

Sursa foto: jurnalul.ro