ALINA GORGHIU: PSD doreste sa bage pumnul in gura OPOZITIEI

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a sustinut, miercuri, ca PSD incearca sa “bage pumnul in gura” Opozitiei prin mitingul pe care il organizeaza vineri concomitent cu cel al liberalilor.

“De cateva zile am anuntat faptul ca vom face un lant uman in jurul Parlamentului pentru respectarea unor drepturi ale cetatenilor romani. Astazi se adeveresc amenintarile lui Ponta si ale ilustrului necunoscut Cazanciuc de la Ministerul Justitiei, amenintari care spuneau un lucru: ca vor face asa incat sa strice o manifestare pasnica pe care PNL doreste sa o organizeze. (…) Este evident in ADN-ul PSD-ului sa bage pumnul in gura Opozitiei, societatii civile si sa reprime orice forma de manifestare si orice drept la adunare constitutional pe care orice om din Romania il are. O sa fac un apel la PSD si la fortele de ordine sa inteleaga ca demersul PNL este unul pasnic, nu ne dorim niciun fel de concurenta cu PSD, daca o sa-i intrebati pe cei de la PSD o sa vedeti ca nici nu stiu de ce organizeaza acest protest, decat acela de a crea situatii neplacute”, a spus Gorghiu, inainte de sedinta Biroului Politic National al PNL.

CITESTE SI: PSD, MITING in acelasi timp cu PNL, vineri, la Parlament. BLAGA: “Ne asteptam la PROVOCARI”  

Ea a acuzat ca manifestarea social-democratilor este o mascarada si a aratat ca PNL are autorizatie pentru actiunea de vineri.

De asemenea, GORGHIU a criticat faptul ca PNL a primit pentru protest “un perimetru nu foarte confortabil si atragator iar PSD, gratie prieteniei cu dl primar Oprescu, toata zona de intrare in Parlamentul Romaniei — Parcul Izvor”.

“Nu reprimati, stimati colegi de la PSD, dreptul la adunare al unor oameni, chiar daca dvs asta ati facut de cand va stiti”, a mai spus ea.

CITESTE SI: PNL anunta organizarea unui LANT UMAN in jurul PARLAMENTULUI in semn de PROTEST 

Potrivit ei, la actiunea de strada a liberalilor de vineri, cand se dezbate si se voteaza motiunea de cenzura in Parlament, sunt asteptati 10.000 de oameni.

Sursa foto www.antena3.ro