ALINA GORGHIU: Rasturnarea guvernului PONTA este un OBIECTIV, nu o SPERANTA

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, marti, ca rasturnarea Guvernului Ponta pana la alegerile parlamentare din 2016 nu reprezinta o speranta, ci un obiectiv.

“E un obiectiv, nu o speranta, un obiectiv despre care as vrea ca cei din PNL sa discute mai putin public sau sa discutam public atunci cand stim clar ca se va intampla acest lucru”, a spus Gorghiu, intr-un interviu la Adevarul Live. Liderul liberal a adaugat, insa, ca pana la acel moment, sunt foarte multe lucruri de discutat.

CITESTE SI: Gorghiu: PNL va propune un proiect de lege pentru votul in Diaspora 

“S-a vorbit foarte mult despre cifre, si cand se va intampla, si cum se va intampla. Cred ca e momentul in care sa ne concentram mai mult pe facut si, la momentul oportun, cand acea majoritate parlamentara va exista, vom da un guvern liberal pe care electoratul liberal il asteapta, si pe care presedintele Romaniei il asteapta, dar pana atunci sunt foarte multe lucruri pe care le putem discuta”, a afirmat Alina Gorghiu.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: La urmatorul Birou Politic al PNL voi aborda tema modificarilor Statutului cu privire la criteriile de integritate 

Sursa foto: pnl.ro