ALINA GORGHIU: RESPECTAM decizia Curtii Constitutionale in privinta CONTESTATIEI ASUPRA LEGII BUGETULUI

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, DAN SOVA, ANIMAL SACRU, PSD, SENATOR, PROTEJAT, FERVOARE, MOTIV, PARLAMENT, IMAGINE, SUFERIT

Presedintele PNL, ALINA GORGHIU, a declarant luni ca liberalii RESPECTA decizia Curtii Constitutionale de respingere a CONTESTATIEI ASUPRA LEGII BUGETULUI de stat pe 2015, mentionand ca asteapta sa vada cum va reusi PSD sa respecte schema bugetara propusa si adoptata in Parlament.

”PNL RESPECTA decizia Curtii Constitutionale privitoare la legea bugetului. Asteptam sa vedem cum va respecta PSD schema bugetara propusa. Multe din cifre si estimari sunt nerealiste si transpare lipsa de viziune a PSD in ceea ce priveste axele de dezvoltare ale Romaniei. Partidele trebuie sa invete sa respecte termenele impuse de lege, pentru ca un act normativ e facut sa fie respectat”, afirma ALINA GORGHIU, intr-o postare pe Facebook.

Citeste si: CCR A RESPINS SESIZAREA PNL REFERITOARE LA BUGETUL pentru 2015

Declaratia liderului PNL vine dupa ce Curtea Constitutionala a respins sesizarea depusa de liberali in ceea ce priveste legea bugetului de stat pe anul 2015, semnaland intre altele ca depunerea proiectului de catre Guvern s-a realizat cu intarziere si ca Executivul nu a inaintat spre adoptare strategia fiscal-bugetara in baza careia se construieste bugetul de stat.

Citeste si: Sesizarea PNL privind BUGETUL pe 2015, discutata luni de Curtea Constitionala

De asemenea, liberalii contestasera un amendament adoptat de Parlament la Legea bugetului de stat intre a carui initiatori s-au numarat parlamentarii PNL.