ALINA GORGHIU S-A CASATORIT IN SECRET CU LUCIAN ISAR?

Copresedintele Partidului National Liberal ALINA GORGHIU s-ar fi casatorit recent, in secret, cu iubitul sau, LUCIAN ISAR. „Alina si Lucian si-au dorit sa faca acest pas important pentru viata lor in mare discretie. La cununia civila au participat doar apropiatii”, ar fi dezvaluit surse din anturajul cuplului, informeaza jurnalistii de la Click!

Astfel, coresedintele PNL ALINA GORGHIUsi-a oficializat relatia pe care o are de aproape trei ani cu economistul LUCIAN ISAR, fost ministru delegat pentru relatia cu mediul de afaceri in Guvernul Ponta.

ALINA GORGHIU si LUCIAN ISAR nu au dorit niciodata sa vorbeasca prea mult despre relatia lor, insa in vara trecuta, cand au fost fotografiati impreuna de paparazzi, nu au negat ca formeaza un cuplu. In aceeasi nota discreta a avut loc la inceputul acestui an si ceremonia de la primarie. ALINA GORGHIU poarta de atunci pe mana stanga verigheta. Sefa liberalilor este la prima casnicie, in schimb sotul ei a mai fost casatorit cu Krisztina Kormoczi, o romanca de origine maghiara, care statea mai mult la Londra.

LUCIAN ISAR are un CV impresionant, detinand functia de vicepresedinte la Citibank Romania, apoi cea de vicepresedinte la Bancpost. Are studii de matematica la Universitatea din Bucuresti si de finante-banci la ASE, un master in matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago si programe avansate urmate la Harvard. LUCIAN ISAR este consilier la Banca Feroviara.

Din decembrie 2014, ALINA GORGHIU este copresedinte al Partidului National Liberal, alaturi de Vasile Blaga. Membra a partidului din 2002, ALINA GORGHIU a fost purtator de cuvant al PNL in campania pentru prezidentiale si prim-vicepresedinte al partidului. In 2001 a absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir”, dupa care a urmat facultatea cu acelasi profil de la Universitatea Pitesti, iar din 2012 este doctor in drept, titlu obtinut la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi. ALINA GORGHIU a intrat in cursa pentru sefia PNL cu o zi inainte de alegeri, sustinuta chiar de Klaus Iohannis, moment in care Teodor Atanasiu s-a retras si i-a acordat sustinerea.

Sursa foto: click!