ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA acuza administratia PSD de lipsa de interes fata de problemele din judetul VASLUI

Copresedintii PNL ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA sustin ca PSD este principalul vinovat pentru ca Moldova a ramas cea mai saraca zona din tara si au acuzat membrii guvernului de LIPSA de INTERES pentru PROBLEMELE SOCIALE si ECONOMICE cu care se confrunta judetul VASLUI, informeaza Agerpres.

”Constatam ca ne aflam intr-un judet care se confrunta cu probleme foarte serioase. As vrea de data aceasta sa pun punctul pe I, pentru ca in general vorbim de probleme, vorbim de lipsa de infrastructura in Moldova, vorbim de nivelul crescut de saracie, de gradul ridicat al somajului, insa niciodata nu aratam vinovatii. In opinia mea, vinovatul este administratie pesedista, care, cu mici sincope, de 25 de ani, a fost la carma acestui judet”, a declarat copresedintele PNL ALINA GORGHIU, cu ocazia unei vizite in judetul VASLUI.

CITESTE SI: LIDERII PNL, GORGHIU SI BLAGA, DESPRE NECESITATEA UNUI NOU ACORD CU FMI

”VASLUIUL este unul dintre judetele care se mentin pe harta saraciei. Evident ca l-as putea invita pe domnul VICTOR PONTA sa vina aici si sa le vorbeasca astazi vasluienilor despre cresterea economica si despre excedentul bugetar pe care domnia sa l-ar fi obtinut prin taierile de investitii. N-as vrea sa aud raspunsul, ca mi-ar fi rusine”, a mai declarat ALINA GORGHIU.

La randul sau, copresedintele VASILE BLAGA a precizat ca una dintre masurile care trebuie luate pentru dezvoltarea zonei Moldovei este construirea unei autostrazi care sa faca legatura cu Transilvania.

CITESTE SI: REACTIILE LUI BLAGA SI GORGHIU DUPA CE MOTIUNEA DE CENZURA A PICAT

”Suntem, din nefericire, intr-un judet din cea mai saraca euroregiune a Romaniei si una dintre cele mai sarace din Europa. Observam cu tristete ca, in conditiile in care suntem intr-o zona prielnica PSD-ului, n-a existat niciun interes fata de aceasta regiune care saraceste si mai mult. Diferenta de dezvoltare intre aceasta regiune si cele din vest, in loc sa scada, creste. Daca ne uitam in masterplanul prezentat de VICTOR PONTA, o sa vedem ‘atentia’ pe care o acorda Moldovei. Dimpotriva, daca ne uitam la programul nostru de guvernare, vedem ca o autostrada care sa lege Moldova de Transilvania, este o prioritate”, a declarat VASILE BLAGA.

Sursa foto: jurnalul