GHEORGHE IALOMITIANU: DEFICITUL BUGETAR ar putea sa o ia la VALE pentru ca au disparut Voinea si Gherghina

Ialomitianu: Legea scuteste alocatiile de plata contributiilor la sanatate, dar Guvernul Ponta s-a gandit sa le impoziteze

DEFICITUL BUGETAR ar putea “sa o ia la VALE” pentru ca au disparut cei doi “jandarmi”, Liviu Voinea si Gheorghe Gherghina, a declarat luni deputatul PDL GHEORGHE IALOMITIANU, la dezbaterea “Risipirea banilor publici si planificarea financiara pe proiecte si programe”.

“Nu avem buget, nu avem prioritizare. Avem DEFICITUL BUGETAR, dar s-ar putea sa o ia la VALE pentru ca au disparut acei “jandarmi”, cei doi, domnii Voinea si Gherghina, care au platit cu functia pentru ca nu au fost de acord cu anumite cheltuieli”, a spus Ialomitianu.

Potrivit acestuia, in momentul de fata Romania nu se mai conduce dupa buget.

Citeste si: Guvernul a aprobat joi PRIMA RECTIFICARE BUGETARA din acest an

“In momentul de fata nu mai avem buget. Romania, in momentul de fata, nu se mai conduce dupa buget. Se conduce dupa cat incasam. Lucrul acesta l-a spus si actualul ministru de finante, doamna Ioana Petrescu, care a spus — de ce sa comparam in executia bugetara cat am prevazut in buget si cat am incasat, pentru ca sunt niste cifre dupa niste estimari si nu intotdeauna sunt realiste. Atunci cum s-a intocmit bugetul? Vrea sa acopere o lipsa de performanta privind incasarile”, a mai afirmat deputatul PDL, citat de Agerpres.

Citeste si: DEFICIT BUGETAR de doua ori mai MARE, in luna iunie

Ialomitianu a mai spus ca tinta de DEFICIT BUGETAR se atinge printr-o politica bugetara gresita.

“Singurul obiectiv, pana in momentul de fata, este incadrarea in deficitul bugetar. Tinta de DEFICIT BUGETAR se atinge printr-o politica bugetara gresita. Cu ce ne confruntam? Taieri de investitii si introducere de impozite si taxe”, a mai aratat Ialomitianu.

Sursa foto: gandul.info