ALINA GORGHIU: Sunt o PRIVILEGIATA a lui VICTOR PONTA. Imi pronunta numele cel putin o data pe zi

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a vorbit in cadrul unei emisiuni pe B1Tv, despre atacurile pe care le lanseaza VICTOR PONTA la adresa sa, sustinand ca este o “PRIVILEGIATA” a premierului si ca acesta “II PRONUNTA NUMELE CEL PUTIN O DATA PE ZI”.

“Cred ca are o maladie. Imi pronunta numele cel putin o data pe zi. Marturisesc ca nu stiu ce il framanta”, a precizat Gorghiu despre rafuiala pe care o are cu premierul.

Gorghiu sustine ca nu stie de unde vin aceste atacuri, “nu e menirea mea sa gasesc cauza acestor atacuri venite de la premier”, dar ar putea miza pe “impotenta unui lider care a pierdut politic”.

CITESTE SI: GORGHIU, DESPRE ACUZATIILE LUI PONTA: CER PUBLIC ANI SA VERIFICE TOATE INCIDENTELE DIN CARIERA MEA POLITICA

Liberala a subliniat ca atacurile nu ar deranja-o daca premierul s-ar ocupa “si de actul de guvernare” in acelasi timp – “De dimineata, la pranz si seara – sunt o privilegiata a lui Victor Ponta. Nici colegi de-ai mei nu au scapat de tirada domnului Ponta”.

“Nu ne spune cum rezolva problemele din sistemul de sanatate din Romanie, reorganizarea companiilor de stat, a recuperarii prejudiciilor din dosarle penale”, a explicat copresedintele PNL.

Sursa foto: Realitatea