ALINA GORGHIU: TEMA MOTIUNII de cenzura NU ESTE de NEGOCIAT

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat luni seara la postul Realitatea TV ca TEMA MOTIUNII de cenzura, respectiv votul prin corespondenta NU ESTE de NEGOCIAT, adaugand ca VICTOR PONTA va face “imposibilul sa nu se ajunga la un vot cu parlamentarii sai in sala” in privinta acestui document.

“Mie nu doar ca mi se pare o tema de interes national, mi se pare ca nu este de negociat acest subiect. Vom discuta pe forma motiunii de cenzura cu fiecare grup parlamentar si cu fiecare parlamentar, vom discuta adaugarea unor idei si a unor teme care lor li se par importante pentru ca nu suntem nici eu, nici Vasile Blaga, obtuzi sa spunem ca avem un proiect de motiune de cenzura care nu poate fi imbunatatit, dar a schimba tema si a renunta la ideea apararii celor din diaspora pentru un vot sau doua in plus nu o sa o fac niciodata”, a afirmat liderul PNL.

Citeste si: ALINA GORGHIU: Cine va mai pune INTERESUL PERSONAL deasupra INTERESULUI PARTIDULUI va fi MARGINALIZAT

Ea a subliniat ca votul prin corespondenta este un subiect foarte important. “Votul din diaspora este o tema care inseamna apararea unui drept fundamental. Ar fi fost un milion de teme pe care le puteam invoca intr-o motiune de cenzura — cum se raporteaza PSD la justitie, la cazul Sova, la ordonanta bacsisului, la tot ce doriti dvs pentru ca seria abuzurilor guvernamentale a fost constanta, insa cred ca dreptul de vot este un proiect pe care PSD l-a sfidat nu o data”, a spus ALINA GORGHIU.

Citeste si: SEDINTA DE URGENTA a COALITIEI DE GUVERNARE pe tema MOTIUNII DE CENZURA a PNL

Copresedintele PNL a afirmat si ca “Victor Ponta va face imposibilul sa nu se ajunga la un vot cu parlamentarii domniei sale in sala” pe motiunea de cenzura, motivand ca acestuia ii e teama dezbaterea pe acest subiect.

Ea a mai facut si un apel la parlamentarii PSD sa voteze motiunea de cenzura.

Sursa foto: epochtimes-romania.com